question-Advance Wars NDS

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by RAneo, Dec 5, 2006.

Dec 5, 2006

question-Advance Wars NDS by RAneo at 11:08 AM (721 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. RAneo
    OP

    Member RAneo GBAtemp Regular

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    159
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    hi, i got a question,

    i just built a piperunner and cant move it out of the factory, so i cant create new units!

    how can i move the piperunner to get to the pipe?


    thanks :S
     
  2. Harsky

    Member Harsky Madmin

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    5,262
    Country:
    United Kingdom
    You can't move it from what I remember. Only way you can get rid of it is for the enemy to destroy it... or I think you can destroy it yourself. Can't remember.
     
  3. RAneo
    OP

    Member RAneo GBAtemp Regular

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    159
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    what a piece of shit then.... ¬¬

    excuse me for that word... but then..... if you create one, how do u move it to a pipe???? :S
     
  4. Harsky

    Member Harsky Madmin

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    5,262
    Country:
    United Kingdom
    If the factory is located next to a pipe then you can move the piperunner along it. Personally, I'd build the pipe runner on an unused factory as a last resort to make use of it.
     
  5. Stryk3r

    Member Stryk3r GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    134
    Country:
    United Kingdom
    You should be able to delete units as far as I know.
     

Share This Page