question about SP8

Discussion in 'Supercard' started by NextStep, Jun 30, 2009.

Jun 30, 2009

question about SP8 by NextStep at 6:06 PM (914 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. NextStep
    OP

    Member NextStep GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    145
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    i have a DSONE (not "i")

    but when i upgraded it to OS 3.0 SP8, the load screen is that of DSONE"i".

    i don't mind it at all, and games still play fine, but just wondering if that is suppose to happen, or it's just me.
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    maybe part of the skin?
     
  3. NextStep
    OP

    Member NextStep GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    145
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    i guess.

    but is it like that for everyone?

    edit: i didn't modify anything skin-wise. just updated the firmware.
     
  4. zkamuiz

    Newcomer zkamuiz Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    28
    Country:
    Canada
    Yeah it's same for me as well, but it doesn't really matter you can try and change the skin, I personally like it better than the old Supercard skin.
     
  5. NextStep
    OP

    Member NextStep GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    145
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    ^ my sister too [​IMG]

    and i don't mind it either.

    thanks for confirming.
     

Share This Page