Question about A2i

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Jocko, Jun 22, 2011.

Jun 22, 2011

Question about A2i by Jocko at 12:32 PM (455 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Jocko
    OP

    Newcomer Jocko Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I ordered one for my 3DS on the 12th, but realized afterwards that you have to update the card to run on the latest 3DS firmware (Which I have), and that you have to have the card IN the console to do the update, which means I'm screwed. Does it have to be a 3DS? I also have an old DSphat, can I use that to update the card?

    Thanks for any replies.
     
  2. MaxNuker

    Member MaxNuker GBATemp's Official Shinigami Substitute

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    614
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    actually if your 3DS is 2.0.0.2E, you will always need a older DS so it can upgrade, so if you have a phat, you are safe to upgrade, just use the correct update version
     
  3. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    you can use the update on any DS or 3DS as long as the Acekard 2i can load (not giving an error screen, like when the DSi/3DS is updated and the acekard 2i doesnt support that update)
     
  4. Aielanor

    Newcomer Aielanor Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    32
    Country:
    Australia
    If you have already updated your 3DS to 2.1.0-3, you can't perform the AK update directly on the 3DS .....I've learned this the hard way when I bought my acekard that weren't updated for the DSi's latest firmware, so I had to borrow a DS Lite....well, you can update your acekard with the old DSphat
     
  5. Nicole Luyben

    Newcomer Nicole Luyben Advanced Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    65
    Country:
    United States

Share This Page