QuakeGX Channel

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Cyber-T, Aug 25, 2008.

Aug 25, 2008

QuakeGX Channel by Cyber-T at 6:44 PM (2,123 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. Cyber-T
    OP

    Member Cyber-T GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    161
    Location:
    Essen / Germany
    Country:
    Germany
    <img src="http://i34.tinypic.com/fm7xg3.jpg" border="0" class="linked-image" />

    <!--sizeo:14--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--><b>Current Version 0.03</b>
    Since: 25.08.2008<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

    <b>ReadMe:</b>
    Warning: Spoilers inside!

    <b>NFO:</b>
    Warning: Spoilers inside!

    <b>ChangeLog:</b>
    Warning: Spoilers inside!

    <b>Download:</b>
    Warning: Spoilers inside!

    Where you can get the demo or the fullversion, I can't tell, because of the copyright!
    But if you use google, maybe this can help you!
     
  2. Prisoner

    Member Prisoner GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    217
    Country:
    Italy
    Quake GX it's at 0.3...not 3.0....


    however....thanks for the full Quake...
     
  3. Jacobeian

    Member Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,879
    Country:
    Cuba
    if Quake FULLVersion is what I think it is then you should quickly remove the link because:

    1/ this is copyrighted content
    2/ it is illegal to distribute the Quake port with copyrighted/hacked .pak files
     
  4. Gaisuto

    Former Staff Gaisuto Lose 2 Levels.

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    5,925
    Location:
    Palm Coast
    Country:
    United States
    Thanks for the notice that this is out, but due to the fact you cannot link to copyrighted material here, everyone is on their own on obtaining it. [​IMG]
     
  5. Cyber-T
    OP

    Member Cyber-T GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    161
    Location:
    Essen / Germany
    Country:
    Germany
    Ok, I changed it!

    I only made the Emu WITHOUT the game online!

    Hope this is ok!
     
  6. lou_weed

    Member lou_weed GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    232
    Country:
    Israel
    you can include the shareware wad
     
  7. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    does this version use IR for aiming?

    also, if i download this using the HomeBrew Browser will it be the full version?
     
  8. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    About including the full version of Quake. NO!

    If you want the full version, you must provide it. This is true of pretty much any implementation of quake on a console or handheld. It is not even remotely hard to find.

    Infact, here's a nice read:

    "Copy Quake's PAK0.PAK (and PAK1.PAK if you own the full version) into the ID1 folder on your SD Card."

    Want to know where that's from? The very first line of the readme provided in the spoiler tag in this topic.
     
  9. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    that doesn't say where to get the .pak files though
     
  10. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    One would think that the .pak files come with the demo and full version of the original Quake PC game. One would be correct if they made that assumption.
     
  11. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    you are correct. i missed the part that said "if you own the full version".


    so if i have the pak0.pak and pak1.pak files in my ID1 folder how can i be sure that i am playing the full version? is it something really obvious?
     
  12. Cyber-T
    OP

    Member Cyber-T GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    161
    Location:
    Essen / Germany
    Country:
    Germany
    You know it, because only in the full version there's a "pak1.pak". The demo only include pak0.pak!

    So if you have both files, you have the full version!
     
  13. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    yeah but in game how do i know if i am playing the full version? i have pak0.pak and pak1.pak in my ID1 folder. i just want to make sure i am playing the full version. how do i know?
     
  14. Jacobeian

    Member Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,879
    Country:
    Cuba
    from WIkipedia:

     

Share This Page