1. Jolan

    Jolan Unlimited Bear Works
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,385
    Country:
  2. HokageNaruto

    HokageNaruto GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    155
    Country:
    United States
    :\ the psnlover worked the first time I tried to access the PSN store. Now it just asks me to update my psp to the newest firmware. I've got a psp 2000 with 5.50 Gen-D3.
     
  3. prowler

    OP prowler Sony
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,476
    Country:
    Zimbabwe
    Remember people - If you have any plugins on, turn them all off, and follow the guide carefully.
     
  4. manaphy4ever

    manaphy4ever GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    505
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    excuse me guys my plugins in my psp is empty and i put psnfcker.prx where i can find VSH.TXT and GAME.TXT do i have to make them a txt file????
     
  5. lolzed

    lolzed The GBAtemp Pichu
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Country:
    yup
     
  6. manaphy4ever

    manaphy4ever GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    505
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    i did it and its ask me to update
     
  7. prowler

    OP prowler Sony
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,476
    Country:
    Zimbabwe
    and restart.
     
  8. HokageNaruto

    HokageNaruto GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    155
    Country:
    United States
    I've put psnlover.prx into my seplugins folder.
    I've created game.txt and vsh.txt and put in "ms0:/seplugins/psnlover.prx 1" without quotes in each of these text files
    I've gone into the configuration settings and set my Fake Region to Debug Type I
    m33 network update is disabled.
    But I still can't access the psn store or account management. It worked the first time I tried it, but ever since then, it has asked me to update my firmware.
     
  9. Jamstruth

    Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,462
    Country:
    If you're using version 2.1 you don't need the fake-region setting
     
  10. HokageNaruto

    HokageNaruto GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    155
    Country:
    United States
    I'm using psnlover. When I disable the fake region, it just gives me some network connection error
     
  11. KevFan

    KevFan GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    331
    Country:
  12. manaphy4ever

    manaphy4ever GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    505
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    the new psnlover works 100% thanks you all and thanks 45gc for the link [​IMG]
     
  13. HokageNaruto

    HokageNaruto GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    155
    Country:
    United States
    lol i figured out my error. I named the files vsh.txt and game.txt, but I guess I had hide file extensions on so what I actually created was vsh.txt.txt and game.txt.txt. now everything works perfectly [​IMG]
     
  14. Dangy

    Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,406
    Country:
    United States
    Am I the only one that gets "No Games Found." When I try to play Fat Princess: Fistful Of Cake?
     
  15. themuddaload

    themuddaload Creepin' hardcore.
    Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,099
    Country:
    United States
    ^ thats probably cause there were no games found tard...
     
  16. prowler

    OP prowler Sony
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,476
    Country:
    Zimbabwe
    Nope - Other people get it too.
    Hopefully someone other than a troll (themuddaload) will help you since I wouldn't know.
    I'm sure there is a thread about it..

    Also, updated first post with the latest release.
    Thanks 45gc [​IMG]
     
  17. ProtoKun7

    ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 4
    Former Staff

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,527
    Country:
    United Kingdom
    Can't say I'm sad to notice the changed name...
     
  18. Dangy

    Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,406
    Country:
    United States
    Me either. :3
     
  19. SFenton

    SFenton ಠ_ಠ
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,077
    Country:
    United States
    I have a UMD of Rock Band and when I download Still Alive, it downloads- I can see it on my Memory Stick in the XMB- but it won't show up in game. Any suggestions?
     
  20. SherlockHolmeboy

    SherlockHolmeboy GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    189
    Country:
    There's a simple way to fix this:

    1. Download PSNLover
    2. Extract the files to SEPLUGINS
    3. Rename psnlover.prx to psnfucker.prx
    4. Change the vsh.txt and game.txt files so that they read "ms0:/SEPLUGINS/psnfucker.prx 1" (without quotations)
    5. Continue using PSNLover as if it was really named PSNFucker. [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - PSNLover,