PS3XPLOIT problems

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by Bernhard, Dec 7, 2017 at 4:46 PM.

  1. Bernhard
    OP

    Bernhard BorderPsycho

    Member
    535
    65
    May 2, 2016
    United States
    so what should i do :D should i redownload everything?
    EDIT: should i install ferrox and than install rebug?
     
    Last edited by Bernhard, Dec 7, 2017 at 7:11 PM
  2. Bernhard
    OP

    Bernhard BorderPsycho

    Member
    535
    65
    May 2, 2016
    United States
  3. THEELEMENTKH

    THEELEMENTKH Don't mind me

    Member
    1,148
    751
    May 31, 2016
    Spain
    Hell
    I personally use Rebug, but Ferrox + Cobra is also a good choice
     
  4. Bernhard
    OP

    Bernhard BorderPsycho

    Member
    535
    65
    May 2, 2016
    United States
    it does not work ... dam what de f... have i done wrong...

    i hate my hacking live EVERYTIME there s something that takes time ... ... to fix...

    i ve tried now ferrox... and the same error
    that my pup file is corrupted. . . and yeah my usb works... everything should work.. but yeah i dont know why it does not work
    pls help me ... ... :(
     
  5. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru

    Member
    6,015
    924
    Nov 6, 2002
    Portugal
    Proud to be Portuguese but I am in USA.
    Go to other thread that you posted about safe mode things.
     
  6. Bernhard
    OP

    Bernhard BorderPsycho

    Member
    535
    65
    May 2, 2016
    United States
    already seen it... i will try it out now :D thank you ! i will reply there if sth works...
    EDIT: still nothing changed, i ve rebooted into safemode and tried to install cfw... nothing changed...
     
    Last edited by Bernhard, Dec 7, 2017 at 8:04 PM
  7. Bernhard
    OP

    Bernhard BorderPsycho

    Member
    535
    65
    May 2, 2016
    United States
    I managed to fix everything...after 3 days of searching and blablabla failing ...

    i put another hdd into the ps3 and formatted it ...

    it worked*-* i was able to install ferrox and than install rebug!

    if anyone has the same problem... here s the way to fix it
     
    Panzer_Baboon likes this.