Hacking PS3XPLOIT problems

Bernhard

Psycho
OP
Member
Joined
May 2, 2016
Messages
825
Trophies
0
XP
1,361
Country
United States
I have done everything fine...
and i ve started the xploiter .... but now my console does not turn off by it self:(

waiting for 30 minutes now :(

what should i do?
 

THEELEMENTKH

Well-Known Member
Member
Joined
May 31, 2016
Messages
1,899
Trophies
1
Age
23
XP
3,164
Country
Spain
really? :(

but in wololo it s mentioned not to turn it off :(
Don't turn off if it's still active, but you can power it off it it doesn't do anything and froze for more than 10 minutes, believe me, the exploit froze for me like 4 times and my ps3 was fine
 

Bernhard

Psycho
OP
Member
Joined
May 2, 2016
Messages
825
Trophies
0
XP
1,361
Country
United States
Don't turn off if it's still active, but you can power it off it it doesn't do anything and froze for more than 10 minutes, believe me, the exploit froze for me like 4 times and my ps3 was fine

sorry for the confusion of mine :( i am new to this xplouter thingy...
thanks i ll try it just now
so i ve to go to the browser once again and than start it again? (just like the beginning?)
 

THEELEMENTKH

Well-Known Member
Member
Joined
May 31, 2016
Messages
1,899
Trophies
1
Age
23
XP
3,164
Country
Spain
sorry for the confusion of mine :( i am new to this xplouter thingy...
thanks i ll try it just now
so i ve to go to the browser once again and than start it again? (just like the beginning?)
Yes, and be sure to use the correct exploit type (NAND/NOR) or you will get "The data is corrupted" while trying to install CFW or maybe brick
 

Bernhard

Psycho
OP
Member
Joined
May 2, 2016
Messages
825
Trophies
0
XP
1,361
Country
United States
Yes, and be sure to use the correct exploit tyoe (NAND/NOR) or you will get "The data is corrupted" while trying to install CFW or maybe brick
yeah thanks for the tip! all slims are nor or am i wrong?

--------------------- MERGED ---------------------------

and i ve to just shut it off by pressing the powerbutton?
 

THEELEMENTKH

Well-Known Member
Member
Joined
May 31, 2016
Messages
1,899
Trophies
1
Age
23
XP
3,164
Country
Spain
yeah thanks for the tip! all slims are nor or am i wrong?

--------------------- MERGED ---------------------------

and i ve to just shut it off by pressing the powerbutton?
Yes, all slims are NOR, and to power it off if the exploit froze you have to unplug it from the wall, and if the exploit succeeded the PS3 will power off itself after a few seconds
 

Panzer_Baboon

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 19, 2017
Messages
139
Trophies
0
XP
766
Country
United States
Try doing it at a different time of day. I tried it at 3am a few nights ago and it only took a couple of tries of refreshing the website and worked with no freezing.
 

Bernhard

Psycho
OP
Member
Joined
May 2, 2016
Messages
825
Trophies
0
XP
1,361
Country
United States
Try doing it at a different time of day. I tried it at 3am a few nights ago and it only took a couple of tries of refreshing the website and worked with no freezing.
... dam it froze again :(

--------------------- MERGED ---------------------------

i dont know why... but yeah :(
 

Bernhard

Psycho
OP
Member
Joined
May 2, 2016
Messages
825
Trophies
0
XP
1,361
Country
United States
WLAN might be weak. Try LAN.
i am sad... i have to use wireless cuz my router is too far away ..and i cant unplugg it

--------------------- MERGED ---------------------------

i am sad... i have to use wireless cuz my router is too far away ..and i cant unplugg it
ok i ve deleted coockies... and it worked like a charm*0*
thank you guys :)
 
  • Like
Reactions: Panzer_Baboon

Bernhard

Psycho
OP
Member
Joined
May 2, 2016
Messages
825
Trophies
0
XP
1,361
Country
United States
ok here am i again...

the cfw i put on my usb... is corrupt .-. any idea what to do?
i ve followed wololo just stwp by step :(

--------------------- MERGED ---------------------------

error 8002F957

--------------------- MERGED ---------------------------

any idea what i should do?:(
pls help
 

Tom Bombadildo

Dick, With Balls
Editorial Team
Joined
Jul 11, 2009
Messages
14,437
Trophies
2
Age
28
Location
I forgot
Website
POCKET.LIKEITS
XP
18,223
Country
United States
Please don't triple post, edit your previous post if you need to add more information.

Redownload the CFW if it's corrupt. Also, you're 100% sure the exploit works on your PS3 model? Which Slim version is it?
 

Bernhard

Psycho
OP
Member
Joined
May 2, 2016
Messages
825
Trophies
0
XP
1,361
Country
United States
Please don't triple post, edit your previous post if you need to add more information.

Redownload the CFW if it's corrupt. Also, you're 100% sure the exploit works on your PS3 model? Which Slim version is it?

sry i am feard and scared :(
ahm
it s 2004b :) and i am on 4.82 :) to be more acurate
and it worked now... it made a sound rebooted and yeah now i try to install it :(

why do u think it s corrupted?:(

EDIT: It is strange i am still on 4.82 ofw after running xploiter is this normal?
 
Last edited by Bernhard,

THEELEMENTKH

Well-Known Member
Member
Joined
May 31, 2016
Messages
1,899
Trophies
1
Age
23
XP
3,164
Country
Spain
sry i am feard and scared :(
ahm
it s 2004b :) and i am on 4.82 :) to be more acurate
and it worked now... it made a sound rebooted and yeah now i try to install it :(

why do u think it s corrupted?:(

EDIT: It is strange i am still on 4.82 ofw after running xploiter is this normal?
Yes that's normal.
If it says corrupted data it's because the .PUP is corrupted (check the MD5) or you chose the wrong exploit type
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ: @FAST6191, Rats, rats, we are the rats.