PS2 SoftMod?

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by 1upm4n, Jul 15, 2009.

Jul 15, 2009

PS2 SoftMod? by 1upm4n at 4:16 PM (1,194 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. 1upm4n
    OP

    Newcomer 1upm4n Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    26
    Location:
    "The Hub''
    Country:
    United States
    Is It possible to put the files for the exploit on your memory card by using the ps2 to usb adapter thats used for the ps3? just asking because id have a working version of ar or codebreaker. i was just thinking about it because you just have to transfer the files somehow.Also its cheaper the ar i cant find except online @ ebay.
     
  2. nIxx

    Member nIxx GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,459
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    Actually you can already install the softmod with AR on your PS2 dunno why you want to use a PS3 and i anyway think that it will not work over PS3
     
  3. 1upm4n
    OP

    Newcomer 1upm4n Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    26
    Location:
    "The Hub''
    Country:
    United States
    no its a mc usb adapter its used for ps3 but i think you can also use it for pc
     
  4. DKAngel

    Member DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    659
    Location:
    Perth,Australia
    Country:
    Australia
    i just used a burnt cd [​IMG] but only cause i have a modchip
     
  5. 1upm4n
    OP

    Newcomer 1upm4n Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    26
    Location:
    "The Hub''
    Country:
    United States
    nvm im going to get a memero32 and some dvd's or a usb hdd. its easier.
     
  6. w123300tdt

    Newcomer w123300tdt Newbie

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Messages:
    8
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Google on mcboot, the newest version was 1.8 you don't need to swap with this softmod.
     
  7. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Maybe you want to look out for independence(or what it's called). If you copy a special savegame to memory card and insert a playstation 1 game, you are able to run code. You want to run the Free McBoot installer.

    *edit: Don't know what i had in mind with freedom
     

Share This Page