PS Vita doesn't support PS One Classics

Discussion in 'User Submitted News' started by Ssx9, Oct 14, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Oct 14, 2011
  1. Ssx9
    OP

    Member Ssx9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    293
    Country:
    Brazil
    [​IMG]


    Damn. I was hoping to play Castlevania SoTN and RE2 on it.

    Still getting it, though.

    Source http://www.siliconera.com/2011/10/13/playstation-vita-doesnt-play-nice-with-psone-classics/
     
  2. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    Meh alot of people have a PSP now for that...
     
  3. shadow1w2

    Member shadow1w2 Still here.

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Messages:
    1,518
    Location:
    CA
    Country:
    United States
    My PSP screen is dead and its too expensive to repair.
    So this would have been nice.
    Oh well, just wait for a hack then wait for a PS1 emulator, heck a Ps2 emulator might work well heh.
     
  4. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    Or you run the PS1/PS2 emus on PC :P
     
  5. Intimidator88

    Member Intimidator88 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    361
    Location:
    Virginia
    Country:
    United States
    What pc can run a ps2 emu though lol
     
  6. Nathan Drake

    Member Nathan Drake Obligations fulfilled, now I depart.

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    6,192
    Country:
    Antarctica
    Plenty of them can. The requirements aren't exactly through the roof.
     
  7. chris888222

    Member chris888222 GBAtemp's Flygon Fan

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    5,532
    Country:
    Singapore
    Oh well. That's disappointing for me..
     
  8. Necron

    Member Necron Lurking~

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    861
    Location:
    Mi casa
    Country:
    Chile
    Not a big deal for me, I still have my Psone and the PS3 can run PS1 and Psone clasics.
     
  9. BORTZ

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,638
    Country:
    United States
    DUMMMBBBBBB but oh well my PSP does that. But still, thats kinda sad.
     
  10. Densetsu

    Former Staff Densetsu Pubic Ninja

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    3,435
    Location:
    Wouldn't YOU like to know?
    Country:
    United States
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page