Problems with Wifi Update

Discussion in 'Acekard' started by SpaceJump, Dec 21, 2009.

Dec 21, 2009

Problems with Wifi Update by SpaceJump at 7:37 AM (2,406 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. SpaceJump
    OP

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    I'm having problems with the Wifi Update since I changed my wireless router. I get "Wifi Connect Problem" when trying to update the loader. Strangely I can go into the DSi Shop and surf with the DSi Opera browser with the same exact setup.

    Any idea?
     
  2. Sinistral89

    Member Sinistral89 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    238
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    Make sure you use the latest wifi plugin http://akaio.gbatemp.net/wifi/ (it's dated 12/08/2009).

    Or try this: Updating via Wi-Fi

    The Wi-Fi update is intelligent, it will only update the loaders you need. If you wish to remove the R.P.G. and AK+ loaders, from your AKAIO install, the updater will not replace them. If your experience problems while using the Wi-Fi update, make sure SSID is set to public broadcast on your router, as this is required.

    This was taken from the wiki. [​IMG]
     
  3. SpaceJump
    OP

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    My SSID is public and the Wifi Plugin is up to date. As I wrote before, Wifi updating worked fine before I changed my wireless router. Which is strange because I can go to the DSi shop with the same setup.

    One difference that I just remembered is that I enabled WPA on my new wireless router. Could that be the problem?
     
  4. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    yup acekard only supports wep or no security
     
  5. SpaceJump
    OP

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    Too bad. Then I have to manually update the loader ;(
     

Share This Page