Problems with RTS?

Discussion in 'Supercard' started by Scholesy, May 21, 2010.

May 21, 2010

Problems with RTS? by Scholesy at 8:27 PM (614 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Scholesy
    OP

    Newcomer Scholesy Newbie

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Hi all,

    I've just gotten my DSTwo and it's been pretty good. However, I'm having a problem with the RTS system. I first booted up Pokemon SS and did a RTS there and it worked fine. However, after that, if I try other games like Mario Party or New Super Mario, the RTS system doesn't work and it gives me an error.

    Anyone else having this problem?

    Thanks!
     
  2. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Which error does it give you? Or does it freeze?
     
  3. Scholesy
    OP

    Newcomer Scholesy Newbie

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Ohhhh, sorry folks, I figured out what the problem was. Apparently I ran out of memory on the card, therefore it cant save the file. Are the RTS save states each around 5mb? The one for the PKMN one was.

    Overlord Nadrian: It just said ERROR, and then went back to the DSTwo menu


    Thanks for the help!
     
  4. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Yeah, all RTS saves are ~5MB, so keep an eye on your remaining disk space if you want to use that feature a lot.

    Good you figured out the problem yourself though [​IMG]

    Anyways, if you need any more help, you can always PM me [​IMG]
     

Share This Page