Problems with DSone 3.0 SP5

Discussion in 'Supercard' started by OttoBlotto, Mar 21, 2009.

Mar 21, 2009
  1. OttoBlotto
    OP

    Newcomer OttoBlotto Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I was trying to fix some issues I was having with Henry Hatsworth, so I downloaded and installed DSone 3.0 SP5.

    Now Hatsworth works, but nothing else does. It gets stuck when trying to initialize saves.

    One of the main problems I'm having is that the OS is in Chinese (I downloaded from http://eng.supercard.cn/soft_scdsone.htm). Is there a way to switch this back to English that I'm missing?

    Has anyone else experienced similar problems? Everything was working fine on the previous version I was running.

    Any help is greatly appreciated.
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    here's the english version

    Dunno about the prob, sorry [​IMG]
     
  3. rasputin

    Member rasputin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    868
    Country:
    United States
    Make sure to get the updated ndspatch.dat too, 14th march is the latest I believe.
     
  4. HokageNaruto

    Member HokageNaruto GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    155
    Country:
    United States
    you can switch the language if you change some setting inside the global.ini file
     

Share This Page