Problems mounting usb stick in Mplayer_CE

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Miacat, Jan 7, 2010.

Jan 7, 2010
  1. Miacat
    OP

    Newcomer Miacat Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    Got a problem recognising my sandisk micro 4gb usb stick with Mplayer_CE despite successfully installing Hermes cIOS 202. In using the usb connection tester app from the Mplayer_CE site, it initially detects my usb stick and says it's 100% is compatible with the USB 2.0 driver. However I noticed when I try to redetect it by repressing the 'A' button again within the app it gives a -2201, rebooting my Wii and trying Mplayer_CE gives me an error saying no fat32 usb device mounted when selecting the Wii USB option. The Mplayer will however see my sd card yet simply not my usb stick, I've tried formatting it using NTFS but the result is still the same. Anyone else experiencing this ? and have a fix ?

    FYI...I have the following set-up ;

    Firmaware 4.1E
    Priiloader
    cIOScorp 3.6
    W's iso38r14 (I have tried r 15 too but still no joy)

    Cheers

    John
     
  2. Miacat
    OP

    Newcomer Miacat Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    Now sorted !!!...FYI it was my usb stick at fault, seems the Wii just didn't like my Sandisk variant. Tried my bro's integral 16gb stick and it worked fine !, guess who's buying a new memory stick ?! [​IMG]
     

Share This Page