Problem with soft reset (AKAIO 1.8.1)

Discussion in 'Acekard' started by ShAdOwFuRi, Dec 8, 2010.

  1. ShAdOwFuRi
    OP

    ShAdOwFuRi GBAtemp Fan

    Member
    321
    0
    Nov 13, 2008
    Recently I updated my AKAIO from 1.5.1 to the newest 1.8.1, since them my soft reset has not been functioning properly.

    Here's the problem; everytime I soft reset, it does so successfully, however the settings revert back to a particular set of undesirable settings, the most annoying thing is that my save type gets changed. If I then change this back and try to load a game again, it will freeze at a black screen. It is only when I hard reset that the games will work again... So basically my soft reset is redundant...

    Does anybody have a solution for this? Any help would be much appreciated.
     
  2. Rydian

    Rydian Resident Furvertâ„¢

    Member
    27,883
    8,108
    Feb 4, 2010
    United States
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
  3. Etalon

    Etalon Former Akaio Fanboy

    Member
    1,205
    0
    Oct 18, 2010
    Macau
  4. ShAdOwFuRi
    OP

    ShAdOwFuRi GBAtemp Fan

    Member
    321
    0
    Nov 13, 2008
  5. Another World

    Another World Emulate the Planet!

    Former Staff
    10,498
    1,673
    Jan 3, 2008
    Colombia
    From Where???
    the problem was traced back to some code, what code isn't really important, and has been fixed in the current beta (we think! lol).

    -another world
     
  6. PanzerWF

    PanzerWF GBAtemp Fan

    Member
    477
    1
    Jul 4, 2007
    Canada
    Also encountered this problem and just disabled soft reset on mine because it was getting annoying.

    However, I am relieved to hear that you have solved this and I can't wait for what's next, thanks for continually supporting AceKard