Problem with R4

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Neoblaze, Apr 14, 2010.

Apr 14, 2010

Problem with R4 by Neoblaze at 11:34 PM (859 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Neoblaze
    OP

    Newcomer Neoblaze Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Every time i start up the DS and starts up the R4i it says "System date error! Please check NDS system date."

    i checked the date already and still says the same thing -_- any way to fix this???

    any way to fix the problem would be nice.. thanks


    EDIT: ok it fixed
     
  2. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    As you can't even find the R4 forum, I imagine you are having problems.
     
  3. Neoblaze
    OP

    Newcomer Neoblaze Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    well yes if thats how you want to say it.
    im not asking for files im just asking for a way to fix it

    the R4 forum pretty much only provide files.. and im not looking for that
     
  4. Salax

    Member Salax GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    265
    Country:
    United States
    ...You just totally missed the whole point of that post.

    Anyway, try updating the firmware, or messing with your DS's date.
     
  5. Neoblaze
    OP

    Newcomer Neoblaze Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    lol thats exacly the first thing i did and well its still the same and it seems no one else has had this problem from what ive seen..

    well thanks anyways.

    ima just goona look around the files inside..maybe replace them to what i had when i first got the R4 hopefully that helps

    EDIT: ok i got it fixed now thanks Salax [​IMG] i updated the whole card xD
     

Share This Page