Problem with no$zoomer

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by triassic911, May 28, 2012.

May 28, 2012

Problem with no$zoomer by triassic911 at 12:55 AM (1,778 Views / 0 Likes) 22 replies

  1. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    A very irritating one anyway... When I click on settings, not all the settings show up on in the window as seen below:

    [​IMG]

    The rest of the settings are cut off from view. Why is this happening and how can I fix it? I can't seem to enlarge the window.... Please help. Thanks.
     


  2. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    You can change them directly in NO$GBA.INI
     
  3. Foxi4

    Reporter Foxi4 On the hunt...

    pip
    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,736
    Location:
    Gaming Grotto
    Country:
    Poland
    You could, for example, use a more recent emulator rather than NO$ which hasn't been updated in what, 3 years now? ;)
     
  4. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    I've been using desmume actually, but there is one feature I want that desmume does not have. Screen separation. no$zoomer has it, so I want to start using it.

    I will look at the .ini file, thanks!


     
  5. Snailface

    Member Snailface My frothing demand for 3ds homebrew is increasing

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    4,324
    Location:
    Engine Room with Cyan, watching him learn.
    Country:
    Antarctica
     
  6. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Screen seperation as in 2 seperate windows. Like this:
    Warning: Spoilers inside!

    That is me showing you no$zoomer, using the feature I want, but I can't access all the settings for it! I tried looking at the .ini file, but it only has the settings for what is currently active....

    Desmume cannot do this.
     
  7. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    In the first screenshot you posted, all the options for the program are able to see, though not edit.

    The option you want is under View > Separate Window.
     
  8. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Would you happen to know why I am not able to see everything though? It's really weird. In youtube videos, I can see people pulling up the settings window and everything is there to see. I hope somebody can tell me how to fix that.

    Also there is no option for separate window...
    Warning: Spoilers inside!
     
  9. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    I also tried messing with other resolutions, but the same thing happens. That's really weird.... Fuck it, I guess I will have to stick with desmume.
     
  10. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    What's the resolution of your computer screen?

    Maybe the DPI/text setting is abnormal.
     
  11. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Currently at 1920 x 1080, but tried it also at 1440 x 900 and 1366 x 768. My DPI is currently set to 100%, although it says 125% is recommended (came default with this computer).
     
  12. pokemon hacker f

    Member pokemon hacker f GBAtemp Fan

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    337
    Country:
    Belize
    rydian can u help me on my thread plz
     
  13. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Does anything else show the same sort of issue? It may be a font problem, but I sort of doubt that, don't really know what's up.

    I don't use the emulator, can't help you there.
     
  14. pokemon hacker f

    Member pokemon hacker f GBAtemp Fan

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    337
    Country:
    Belize
    u dont use desume
     
  15. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Don't really know what's up either... Nothing regarding font has ever been an issue on this computer. I'll try setting my DPI at 125% and see what happens.
     
  16. pokemon hacker f

    Member pokemon hacker f GBAtemp Fan

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    337
    Country:
    Belize
    ARE U using no$gba ?
     
  17. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Wow.... that actually fixed it. But WTF now every text is all enlarged... Haha.
     
  18. pokemon hacker f

    Member pokemon hacker f GBAtemp Fan

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    337
    Country:
    Belize
    just asking becuase im using desume and wifi wount work
     
  19. triassic911
    OP

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Wifi will not work on an emulator. If you read the desmume FAQ, they say they are working on that feature so it can be available in the future.
     
  20. pokemon hacker f

    Member pokemon hacker f GBAtemp Fan

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    337
    Country:
    Belize
    but i see all youtuber do it so it can be real
     

Share This Page