Problem with irShell

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by MarcusRaven, Sep 29, 2010.

Sep 29, 2010

Problem with irShell by MarcusRaven at 8:14 PM (582 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    I had to revert to OFW (6.31) for something, and I went back to CFW the same way I did the first time. Problem is that now when I select to go to the XMB from irShell, I just get a black screen. Loads up fine when I don't have irShell, or the autostart plugin is turned off. Any ideas as to why?

    EDIT: Turns out that with autoboot turned off, the PSP will stay at a black screen when the card with irShell on it is inserted. When there is no card, the PSP boots fine. When entering irShell from XMB (by inserting card after startup), it starts irShell just fine, but then still does the black screen when going back to XMB. And I confirmed that it is indeed an issue with irShell by completely deleting it from my card, and the PSP boots fine.
     
  2. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    You didn't leave the pandora battery in did you? [​IMG]


    Hmm, which CFW are you running?
     
  3. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    No, its just my normal battery. Also, 5.50 Prometheus v2.
     
  4. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Sounds like a conflict with the 5.50 firmware, IRShell and autostart.

    Use Recovery Flasher and try this on 5.00M33-6. That will tell you if it is indeed a 5.50 issue.
     

Share This Page