Problem DSi whit screens

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Bmcs, Aug 31, 2011.

Aug 31, 2011

Problem DSi whit screens by Bmcs at 3:56 PM (430 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Bmcs
    OP

    Member Bmcs GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    223
    Country:
    Portugal
    I don't know what's going on, everytime i turn on my DSi, the two screens become whit and nothing happens, sometimes only the blue led turns on and the screens remain black...

    I took the battery out and put it again, but still the same....

    I also took the flashcard out...

    Anyone had the same problem?
     
  2. Sora de Eclaune

    Member Sora de Eclaune Baby squirrel, you's a sexy motherfucker.

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    2,785
    Location:
    123 Fake Street
    Country:
    United States
    It sounds like a cable broke or became disconnected inside the DSi. You may have to send it to Nintendo to get it repaired, and if the DSi is out of warranty then it'll be $70+ to fix it.

    I would advise against fixing it yourself unless you know what you're doing.
     
  3. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,178
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    Turn it on and try folding the top screen at different angles.

    Did this start happening after running a new game from the flashcart?
     
  4. Bmcs
    OP

    Member Bmcs GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    223
    Country:
    Portugal
    Well, sort off, it never happened before, and it happened after i played Black Ops Online....i try to make a soft reset and it started doing those things

    EDIT: I know what's the problem, i got the 0000FE0 erro, i've seen a fix in a website, hope it works...
     

Share This Page