priiloader

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by lulwut, Jul 3, 2010.

Jul 3, 2010

priiloader by lulwut at 10:21 AM (5,843 Views / 0 Likes) 38 replies

  1. lulwut
    OP

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan


  2. toejam316

    Member toejam316 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    259
    Country:
    New Zealand
    I'm guessing it's just a precompiled version of Rev 98 - if you really want the latest and greatest I'd suggest compiling it yourself if you know how, or just holding off until someone with BootMii as Boot2 confirms it's safe (I would but I'm horrifically lazy)
     
  3. smashdude

    Member smashdude GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    960
    Location:
    San Diego
    Country:
    United States
    Priiloader works for me but I had to soft-mod my wii first because it is system menu 4.2. But pussieloader on the other hand does not work. Does it work for you? Priiloader works just fine for me. Has all system menu hacks.
     
  4. lulwut
    OP

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan
    well ye it prob is but does it contain any bugs that you know off?

    or can anyone check for me? :/
     
  5. smashdude

    Member smashdude GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    960
    Location:
    San Diego
    Country:
    United States
    You know priiloader works for other games besides brawl. It even allows you to copy brawl to the SD card BUT does not allow you to copy wi-fi game data to other wii's. That's what pussieloader hack does but that is not working for me atm because whenever I try and load the boot.dol the wii screen freezes on me.
     
  6. lulwut
    OP

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan
    Daco told me the beta isn't rev 98. its not commited code that needs testing so he can release 0.5 (and since he's ip banned on gbafail he can't tell you)

    i just dont have bootmii/boot2 so i dont want to risk it... :/
     
  7. smashdude

    Member smashdude GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    960
    Location:
    San Diego
    Country:
    United States
    I told you just load the HBC, press start on the wii mote, then choose "launch bottmii" and click on the green SD card icon pointer and it will load bootmii.
     
  8. lulwut
    OP

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan
    thats ios you idiot. if the priiloader beta screws up im boned and not even ios can save me.
     
  9. smashdude

    Member smashdude GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    960
    Location:
    San Diego
    Country:
    United States
    So how exactly do you backup your data via priiloader then?
     
  10. daxtsu

    Member daxtsu -

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    5,289
    Country:
    Antarctica
    If you mean your entire NAND, Bootmii.
    If you mean individual saves, try Savegame Manager MOD/GX.
     
  11. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    i think he was trying to be smart with that sarcastic question
     
  12. smashdude

    Member smashdude GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    960
    Location:
    San Diego
    Country:
    United States
    Pexpl I was being serious with the bootmii question. My HBC reads install bootmii2 as an IOS but for some reason I am still able to install bootmii2 and NAND.
     
  13. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    im not called Pexpl for fuck sake get it right, if you have a boot2 vulnerable wii you can install both boot2 and IOS, but most if not all newer wii you cannot install bootmii as boot2 ONLY IOS

    Plus it wasnt a bootmii question you asked it was Priiloader, you cant even get your own question right and are in no position to give other users advice on anything
     
  14. lulwut
    OP

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan
    and he's a retard

    NOW TO THE TOPIC


    anyeon have the beta 3 running and found any bugs?
     
  15. smashdude

    Member smashdude GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    960
    Location:
    San Diego
    Country:
    United States
    ....thanks guys

    Now I get it and will leave. Already have savegame manager and all of the SD card hacks. Just not overall NAND and now I realize I can save my whole data via loading bootmii as bootmii2 as an IOS. Like sending out an SOS
     
  16. Taleweaver

    Member Taleweaver Storywriter

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    5,127
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    I've got it running. Not really beta testing, but most important things seem to work fine (booting the menu or HBC, wiiflow & usb loader cfg forwarders, hacks). I can't test bootmii IOS as I've got it as boot2 installed.
     
  17. iancer

    Member iancer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    is there a hacks.ini for beta 5? or do we use our existing one?
     
  18. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    you can use the same hack.ini for any pre/priiloader version, the hacks.ini only changes when i new SM is out, by change i mean new hacks for that SM are added
     
  19. lulwut
    OP

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan
    bump. my RSS just told me daco release beta 4 [​IMG]
     
  20. lulwut
    OP

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan

Share This Page