Pressing "Wii Menu"

Discussion in 'Wii - Hacking' started by The Pink Gato, Nov 25, 2009.

Nov 25, 2009

Pressing "Wii Menu" by The Pink Gato at 2:17 PM (755 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. The Pink Gato
    OP

    Member The Pink Gato GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    181
    Location:
    Candy Mountain with Mitch
    Country:
    United States
    As soon as I finished hacking my Wii, I was off of it for a few days.
    I was playing Guitar Hero 5 and when I hit "Wii Menu" (when it shows up after pressing Home on Wiimote), it takes me back to the health and safety screen.

    Is this normal?

    Thx in advance.

    ~modmystuff~
     
  2. dai-a

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    Yes it's normal. BTW I'm getting a PS3 for christmas also :3. We should play [​IMG]
     
  3. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    u must have priiloader or preloader installed

    launch it, and go to the settings, and tell it to return to the system menu

    or you can enable system menu hacks (with priiloader or startpatch), to skip that intro screen
     
  4. The Pink Gato
    OP

    Member The Pink Gato GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    181
    Location:
    Candy Mountain with Mitch
    Country:
    United States
    Cool. Sign up for PSN and PM me your username.
    Mine is ty1010101.
     

Share This Page