Pokemon White 2 slowdowns?

Discussion in 'Supercard' started by maz-, Oct 6, 2012.

Oct 6, 2012

Pokemon White 2 slowdowns? by maz- at 3:24 PM (1,255 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. maz-
    OP

    Newcomer maz- Advanced Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    United Kingdom
    Anyone else getting slowdowns when playing White 2 on their Supercard? Most noticeable during screen transitions.
     
  2. KazoWAR

    Member KazoWAR GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    1,749
    Location:
    Winter Haven
    Country:
    United States
    update your firmware. If you are talking about the english version, then wait for an update, the jp version was like that iirc.
     
  3. maz-
    OP

    Newcomer maz- Advanced Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    United Kingdom
    I've got the latest firmware.

    However, I switched from Clean to Patch mode (without applying patch) and that seems to have fixed it.
     
  4. maz-
    OP

    Newcomer maz- Advanced Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    United Kingdom
    Ugh, but now I'm getting a black screen everytime I check my Pokemon's summary screen.
     
  5. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    Slowdowns weren't bad. I dealed with them. They were mainly in the start intro. Also how do you initiate patch mode?
     
  6. maz-
    OP

    Newcomer maz- Advanced Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    United Kingdom
    Press X when selecting the rom, you can switch from clean to patch mode.
    Try to compare the two - the black screen between battles, entering houses etc is a lot longer in clean mode.
    Anyway, I'm trying a patched version now.

    Edit: seems to work!
     
  7. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    Ah good. Where's the patch? Can you link it please?
     
  8. maz-
    OP

    Newcomer maz- Advanced Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    United Kingdom
    I downloaded a pre-patched rom, sorry.
     
  9. Mr. Prince

    Member Mr. Prince GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    534
    Location:
    All Blue
    Country:
    Saudi Arabia
    I guess I'm going to wait for an update to fix it. I don't like downloading pre-patched roms...
     
  10. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    Ah okay, thanks anyway.
     
  11. Mr. Prince

    Member Mr. Prince GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    534
    Location:
    All Blue
    Country:
    Saudi Arabia
    I think you quoted the wrong post.
     
  12. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    Indeed I did. *shrug*
     

Share This Page