Pokemon Diamond/pearl does not connect to wii (pokemon ranch)

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by skynth, Jan 25, 2009.

  1. skynth
    OP

    Newcomer skynth Advanced Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    62
    Location:
    Hehe... Location
    Country:
    Australia
    I searched and found topics only about M3's, I got an R4 III, well I'm kinda desperate to see my precious Pokemon will look on the WII!!!, and lastly, if it can't connect to pokemon ranch, does this mean pokemon battle revolution will make me suffer even more?

    Noobie Question, Noob Member, Bear with ME!
     
  2. Richy Freeway

    Member Richy Freeway GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    776
    Country:
    United Kingdom
    I think that the only card that will work is the CycloDS.
     
  3. skynth
    OP

    Newcomer skynth Advanced Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    62
    Location:
    Hehe... Location
    Country:
    Australia
    god that means i have to buy a new card, tempting as it is, i could always ask the team to make it compatible with the Wii, but they seem to ignore me, I've already sent them a message.
     
  4. elfsander

    Member elfsander GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    463
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    This is so old...
    If you want it to work with your wii.. just buy the DS game! Or a Cyclo card.
     
  5. john25usa

    Newcomer john25usa Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    i heard only m3 and cyclo ds will work, so you either have to buy a new flash cart or play your original copy of the game.
     

Share This Page