pokemon black/white 2 freezing

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by weavile001, Sep 12, 2012.

Sep 12, 2012
  1. weavile001
    OP

    Member weavile001 Spiritmaster

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    2,794
    Location:
    somewhere
    Country:
    Brazil
    i´ve been triyng to play pkmn b/w 2 on my no$gba 2.6 , but everytime that i put any action replay code/patch, it freezes at the 3d image of zekrom/reshiram,
    can someone help me?
     
  2. Yyhhggtt

    Member Yyhhggtt GBAtemp Fan

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    In my Wii at Saskatchewan.
    Country:
    Canada
    have you used desmume? it now has dynamic recompiler so itll run pretty smoother plus it has more features
     
  3. weavile001
    OP

    Member weavile001 Spiritmaster

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    2,794
    Location:
    somewhere
    Country:
    Brazil
    my pc has 512 ram
    desmume is not an option
     
  4. JDawg147

    Newcomer JDawg147 Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    27
    Location:
    The United States of America
    Country:
    United States
    Are you using the translation project patch, because as far as I know that's the only completely working patch.
    (and it also translates a large bit of the game into english)
     
  5. weavile001
    OP

    Member weavile001 Spiritmaster

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    2,794
    Location:
    somewhere
    Country:
    Brazil
    yes, but it freezes anyway,and desmume is very slow.
     
  6. Fishaman P
    This message by Fishaman P has been removed from public view by a moderator, Dec 6, 2016.
    Sep 12, 2012
  7. weavile001
    OP

    Member weavile001 Spiritmaster

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    2,794
    Location:
    somewhere
    Country:
    Brazil
    snip*

    snip*, nogba works perfectly with this computer,desmume works slow.
    and i only use nogba or nozoomer, never used desmume as my emulator
    and i dont have a flashcard to put the games on my 3ds
     
  8. JDawg147

    Newcomer JDawg147 Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    27
    Location:
    The United States of America
    Country:
    United States
    snip*

    The patch only works with DeSmuMe and flashcarts, for No$GBA you need to use an code.
     
  9. weavile001
    OP

    Member weavile001 Spiritmaster

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    2,794
    Location:
    somewhere
    Country:
    Brazil
    damn.
    i wll stop triyng, until i get a better pc or until its released in english
     
  10. JDawg147

    Newcomer JDawg147 Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    27
    Location:
    The United States of America
    Country:
    United States
    or you could buy a flashcart, and play it that way.
     

Share This Page