Pokemon Black on Acekard 2i?

Discussion in 'Acekard' started by Norviking, May 28, 2011.

May 28, 2011

Pokemon Black on Acekard 2i? by Norviking at 4:39 PM (3,203 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Norviking
    OP

    Newcomer Norviking Newbie

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    Norway
    Hi! Just bought a Acekard 2i and downloaded firmware 1.8.7.

    I downloaded the game, pokemon black and putted it on the flash card.

    When I started the game I got a white screen. [​IMG]

    I dont know what to do to play the game.

    Plz someone help!? [​IMG]
     
  2. Norviking
    OP

    Newcomer Norviking Newbie

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    Norway
    Sorry for my english xD And btw I use the 3ds and acekard works on it [​IMG]
     
  3. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  4. Norviking
    OP

    Newcomer Norviking Newbie

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    Norway
    Oh plz, a bit easier explaination would be better for me dude [​IMG]
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Try number 3.
     
  6. Norviking
    OP

    Newcomer Norviking Newbie

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    Norway
    Thx a lot! It was was a very good explaination ideed!
     
  7. bashscrazy

    Member bashscrazy GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    118
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    sarcasm?
     

Share This Page