1. freevil

    freevil Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    70
    Country:
    United Kingdom
    when i try to use the second joycon to select or start a character it comes up error 2162-0002

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    it works on one joycon
     
  2. Connorsdad

    Connorsdad GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2017
    Messages:
    158
    Country:
    Could someone with working icons/titles/previews let me know your directory structure please ?

    Thanks
     
  3. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    999
    Country:
    France
    It should be for example (only png format is supported) :

    Code:
    - /switch/pfba
        - roms
            - SuperMario.zip
        - titles
            - SuperMario.png
        - previews
            - SuperMario.png
        - icons
            - SuperMario.png
    
    
     
    Last edited by cpasjuste, Jun 28, 2018
    Connorsdad likes this.
  4. Connorsdad

    Connorsdad GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2017
    Messages:
    158
    Country:
    My icons are in Ico format and somehow my preview images are the same images as the ones in title images :/

    Just putting everything straight now.

    Thanks for taking the time to help, much appreciated :)
     
  5. sirAnger

    sirAnger GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2002
    Messages:
    480
    Country:
    United States
  6. freevil

    freevil Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    70
    Country:
    United Kingdom
    I found a bug in the second joycon as player two. I have to repeated press - or + with A to get health etc in game rather than hold down - + and press A. Can someone confirm this? Pegaswitch with 3.0 in pfba
     
  7. XCristiano1992

    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    My pFBA won't find megadrive, master system... roms
    Is this folder structure correct?:
    ../switch/pfba/megadrive
    ../switch/pfba/sms

    or is it
    ../switch/pfba/roms/megadrive
     
  8. SexySpai

    SexySpai i dont know
    Member

    Joined:
    Jun 16, 2018
    Messages:
    1,053
    Country:
    United States
    its switch/pfba/megadriv. it has to be megadriv not megadrive. Mabye you're naming your roms wrong. Here's a list.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    holy shit.
     
    lordelan likes this.
  9. yonasz

    yonasz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    65
    Country:
    Poland
    How i can change roms in game (go back to main manu)?? Is there any way to go back to emulator after use home button ?
     
  10. Switcyswachty

    Switcyswachty Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    47
    Country:
    Norway
    Try reading the updated faq for the latest version, buttons have probebly been changed.
     
  11. Solitario

    Solitario GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 18, 2018
    Messages:
    135
    Country:
    Brazil
    I was wondering if this emulator has support to play with 4 people ?
     
  12. DollyWhipDoll

    DollyWhipDoll Royalty & Unbothered. LMFAO!!! ;)
    Member

    Joined:
    May 18, 2018
    Messages:
    453
    Country:
    United States
    MKGP2 would be 1 of the ultimate arcade racing games on the Switch. I keep finding links mentioning the Dolphin or MAME versions.

     
  13. Connorsdad

    Connorsdad GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2017
    Messages:
    158
    Country:
    Rotation still not working when docked in latest version.
     
  14. Switcyswachty

    Switcyswachty Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    47
    Country:
    Norway
    wery nice update on both this and psnes. havent been able to test this with roms yet bc i had to redownload fba romset and it takes a while :P lucky im in no hurry, just exicted xD i will be sure to buy you some beers once i get paid :) many thanks!
     
  15. thealgorithm

    thealgorithm GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Messages:
    393
    Country:
    Works very well indeed. Not a single screen tearing in sight and silky smooth. Even on my more powerful devices (snapdragon 835 and 845) there is always tearing once in a while regardless. Would love it if the scanline option is available again
     
  16. min-dfreak

    min-dfreak Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 1, 2018
    Messages:
    2
    Country:
    Germany
    Hi guys, I have two questions:

    1. Why are all my games red and not playable? For example my megadrive roms, they are in the correct folder in .zip format.
    2. Where do I place cps1 and cps2 roms?

    Thanks in advance!
     
    Last edited by min-dfreak, Jul 1, 2018
  17. yonasz

    yonasz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    65
    Country:
    Poland
    I've got all roms (cps2 as well) in roms folder. I've change all directories megadrive etc to roms but console games remain red....Its too much for me to separate console/arcade. I downloaded full fba set in one folder....
     
  18. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    999
    Country:
    France
    For arcade roms, they all go in "roms" folder. For consoles, see readme : https://github.com/Cpasjuste/pfba/blob/master/README.MD

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

     
  19. Tebra

    Tebra Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 18, 2016
    Messages:
    70
    Country:
    Belgium
    @cpasjuste
    I have small problems when single joycon option is on:
    1) It's not possible to go back to pfba menu without re-docking the 2 joycons on the switch
    2) + and - buttons still works as coins and start without combined with A or B buttons
     
    Last edited by Tebra, Jul 3, 2018
  20. falby

    falby Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2018
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    This emulator gives me so much joy it's brilliant, massive props to cpasjuste.

    Has anyone managed to get rotation working when docked? So many great vertical games, it's a shame they can't be played when docked. I could rotate my TV I guess ;)

    Also I'm unable to run Dangun Feveron (handheld or docked), curious if it's just my copy or a more general issue.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - final, alpha,