Patching on Emulator?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Explore2000, May 3, 2009.

May 3, 2009

Patching on Emulator? by Explore2000 at 8:02 PM (759 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Explore2000
    OP

    Newcomer Explore2000 Newbie

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    Candyland
    Country:
    United States
    Could someone help me patching on an emulator/ds? i dont know where this fourm goes since it doesnt say patching help anywhere.. like a japan game to english..
     
  2. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    ??? [​IMG] its the exact same process patch as it is for all the other rom patching ... patch the rom first then play the patched rom on the DS EMULATOR instead of the DS! [​IMG]
     
  3. Explore2000
    OP

    Newcomer Explore2000 Newbie

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    Candyland
    Country:
    United States
    [​IMG] its confusing, i tried, i was trying to patch the pokemon mystery dungeon explorer of the sky, and gone to apply patch then i putted the name of it but this came up:
    xdelta.exe is not reconized as an internal or external command
     
  4. Explore2000
    OP

    Newcomer Explore2000 Newbie

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    Candyland
    Country:
    United States
    edit: it always dp.. sorry
     
  5. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Do you ... have xdelta.exe?
     
  6. mervyn797

    Newcomer mervyn797 Advanced Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    93
    Location:
    New Delhi
    Country:
    India
    why? what's wrong with xdelta.exe
     

Share This Page