PAL gome on NTSC wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Midna, Oct 26, 2008.

Oct 26, 2008

PAL gome on NTSC wii by Midna at 6:35 PM (856 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    I had a little bit of trouble a while back with a burned copy of pikmen 2. it was pal and my wii is ntsc, so I couldn't get any video. I was wondering, does this happen with wii games as well? if it does, is there any way around it?
     
  2. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    Bump.
     
  3. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    Oh, come on! this keeps disappearing into page 2! Can't someone answer?

    Bump.
     
  4. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    Evidently not.

    Bump.
     
  5. SenorClean

    Member SenorClean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    522
    Country:
    Australia
    Gah, stop bumping.

    Most games work cross region - especially if you have component cables.

    If you have problems, load the game with Gecko OS. I haven't found an NTSC title that won't run on my PAL wii using gecko OS (and only 3 that won't just work through system menu)

    Some games (ie, SSBB) will run in a strange video mode.. ie 480i, but not 480p unless I use gecko... but this isn't the end of the world.
     
  6. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    Okay, thank you. Problem solved. [​IMG]
     

Share This Page