orange power led doesn't work anymore

Discussion in 'Wii - Hacking' started by FGOD, Jan 28, 2009.

Jan 28, 2009
  1. FGOD
    OP

    Member FGOD Wii gaming bitch

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,339
    Location:
    Netherlands, Den Helder
    Country:
    Netherlands
    i noticed today that my orange power led doesn't work anymore since i installed preloader 0.26 yesterday... although i still have wiiconnect24 and stand by internet activated... i even reinstalled the internet connection (although it was working...) still if i turn of the wii it gives me a red power led. i don't even know if the stand by internet still works...

    could it be related to preloader?

    any ideas on this?
     
  2. FRanatic

    Member FRanatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    277
    Country:
    Netherlands
    Yes it's related. 0.26 kills the standby.
    This was mentioned in the release thread several times.
    Posting there would have been better [​IMG]
     
  3. FGOD
    OP

    Member FGOD Wii gaming bitch

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,339
    Location:
    Netherlands, Den Helder
    Country:
    Netherlands
    sorry didn't know it was, i thought my wii went bezerk... so byebye stand by [​IMG]
     
  4. JaRaMiLLo

    Newcomer JaRaMiLLo Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    Spain
    I found the method for the Wii is on standby since PL 0.26 ... if you turn off the WII into the channel HBC remains in STANDBY (light orange) ... if you turn off the WII into the system menu shuts down completely (red light) ...
     

Share This Page