Older version

Discussion in 'Acekard' started by flyn dutchmn, Nov 9, 2010.

Nov 9, 2010

Older version by flyn dutchmn at 9:22 PM (1,159 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. flyn dutchmn
    OP

    Newcomer flyn dutchmn Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    Canada
    Anyone have a link to version 1.7.1?

    I recently got my acekard from SHOPTEMP(thanks for adding all the extras!), and it's loaded with version 1.8.1.

    I can't soft reset any game even when I change that option in system settings and game settings.

    I want to trim down my roms, but it's kinda hard when I gotta shut down everytime.

    Thanks in advance.
     
  2. KevFan

    Member KevFan GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Ireland
    http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/
     
  3. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
  4. flyn dutchmn
    OP

    Newcomer flyn dutchmn Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    Canada
    Left bumper+Right bumber+A+X+Y+B to soft reset, right?

    Changed settings for soft reset to "default" and "enabled", and it's not doing anything.
     
  5. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    L+R+Left+Down+A+B
     
  6. flyn dutchmn
    OP

    Newcomer flyn dutchmn Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    Canada
    Thanks, that did it.

    I was going off of Acekard.com.

    Sure saved me a lot of unneccesary work.
     
  7. WarBuddhaV

    Newcomer WarBuddhaV Advanced Member

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    86
    Country:
    United States
    Is that changeable? The button combo that is, I liked the quick L+R+Up, since I don't have any game that uses that combo of buttons.
     
  8. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    From what the options say, no it's not changeable. I don't know very many games that use the soft reset combo though... so no biggy.
     
  9. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Correct. It's not editable.



    Also, the AKAIO soft reset is L+R+A+B+Down, not Left+Down.
     
  10. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    Weird.. I've always used Left + Down.. still worked lol..
     
  11. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Yeah, it would still work since you're still hitting the combo (L+R+A+B+Down), just adding an extra button (Left).
    I jut think it might be a bit awkward doing Left+Down vs Down alone. [​IMG]
     
  12. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    I always thought it felt better. You're hitting the two bottom right buttons on the right. And your hitting the two bottom right on the D-pad.

    I don't know, i like the feel of it lol.
     

Share This Page