Homebrew Okay dudes. This is super weird.

bbcali89

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 16, 2013
Messages
418
Trophies
0
Age
32
Location
Chicago
XP
715
Country
United States
I can't run gateway launcher through browser.
I can't run Rxtools Dukesrg.github.io/?rxtools/sys.code.bin through browser. both load page and just do nothing... wtf
 

bbcali89

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 16, 2013
Messages
418
Trophies
0
Age
32
Location
Chicago
XP
715
Country
United States
Update your system and wait for official KTM release.
I thought this was fixed though?

--------------------- MERGED ---------------------------

It was my understanding that the CFW based on (native fw) was fixed. and they pushed it through on the last commit.

Am I wrong?

--------------------- MERGED ---------------------------

Is there an alternative way to run RX?
 

Townsperson

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2015
Messages
404
Trophies
0
Age
28
XP
426
Country
United States
I thought this was fixed though?

--------------------- MERGED ---------------------------

It was my understanding that the CFW based on (native fw) was fixed. and they pushed it through on the last commit.

Am I wrong?

--------------------- MERGED ---------------------------

Is there an alternative way to run RX?

Did you use the latest Sysupdater by TuxSH to downgrade? You worded it as though the fix was in rxTools, etc., when those were never the problem to begin with.
 

bbcali89

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 16, 2013
Messages
418
Trophies
0
Age
32
Location
Chicago
XP
715
Country
United States
Did you use the latest Sysupdater by TuxSH to downgrade? You worded it as though the fix was in rxTools, etc., when those were never the problem to begin with.
I am bad at wording things. I used Shiny banana or whatever release.
It downgraded fine. But I can't run gateway launcher.dat/ or code.bin from dukerg site. although, browser hax ironically enough works.

yeah idk what's going on here. I just downgraded my MSET. and that's not working to launch rx either. tf
 

Townsperson

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2015
Messages
404
Trophies
0
Age
28
XP
426
Country
United States
I am bad at wording things. I used Shiny banana or whatever release.
It downgraded fine. But I can't run gateway launcher.dat/ or code.bin from dukerg site. although, browser hax ironically enough works.

yeah idk what's going on here. I just downgraded my MSET. and that's not working to launch rx either. tf

It sounds like you downgraded with the wrong Sysupdater (Based on your inability to run CFW). Make sure you downloaded TuxSH's Sysupdater from https://github.com/TuxSH/sysUpdater/releases/tag/v0.4.2b-mch2.

Any other releases probably won't include the Native_Firm fix that TuxSH added.
 

bbcali89

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 16, 2013
Messages
418
Trophies
0
Age
32
Location
Chicago
XP
715
Country
United States
It sounds like you downgraded with the wrong Sysupdater (Based on your inability to run CFW). Make sure you downloaded TuxSH's Sysupdater from https://github.com/TuxSH/sysUpdater/releases/tag/v0.4.2b-mch2.

Any other releases probably won't include the Native_Firm fix that TuxSH added.
Nope i was mistaken. I DIDNT download the shiny banana. I waited for that one. what I am going to try is redoing the install completely. and seeing what happens.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Veho @ Veho: https://i.imgur.com/KYyRMdx.mp4