Odd problem with Sakura

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by lord0fshred, Feb 25, 2009.

Feb 25, 2009

Odd problem with Sakura by lord0fshred at 12:18 AM (709 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. lord0fshred
    OP

    Member lord0fshred GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    108
    Location:
    My House
    Country:
    United States
    I'm running sakura on my r4 and its been great for music until yesterday. iunno if its a known problem but when i try to play a few songs it makes a loud hissing sound at me and plays the song really slow. it only happens with a few songs by The Shins. anyone know whats up?
     
  2. Advi

    Member Advi GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    1,143
    Country:
    United States
    bad DL MP3? certain files simply dick up whatever they touch.
     
  3. lord0fshred
    OP

    Member lord0fshred GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    108
    Location:
    My House
    Country:
    United States
    haha that doesn't really help that much, but thanks anyway [​IMG]

    you think re-converting it to mp3 would help?
     
  4. blanco613

    Member blanco613 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    150
    Location:
    usa
    Country:
    United States
    i think it just hates your music. when i accidently played a rap song on my ds it bit me.
     
  5. lord0fshred
    OP

    Member lord0fshred GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    108
    Location:
    My House
    Country:
    United States
    haha. oh well. just a minor inconvenience. thanks anyway ^___^
     
  6. Taraxanoid

    Newcomer Taraxanoid Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Australia
    Wait, how are you running it on your R4?
     

Share This Page