1. 0-volt

    OP 0-volt Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2018
    Messages:
    32
    Country:
    Chile
    Hi. There is a bigger problem.
    Who are install the last update of NES and snes switch online?
    My problem is: there is no Game after update
    My console is on 10.0.3 ams 12.0

    [​IMG]
     
  2. vgplayer54

    vgplayer54 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    380
    Country:
    Canada
    Weird, although if you're trying to get the NES and SNES NSP files that includes all 400+ ROMS, I do not believe it is compatible with Firmware 10.0.3 yet, so that may be the issue. I know the NSP without the added ROMS should work however...at least the XCI did for me.
     
  3. qzack

    qzack Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 3, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I just registered here to ask, can you share specs on your switch's configuration?
    What Firmware and other software versions you are running?
    Anything would probably help at this point.
    Are you using a Kefir linked account or a legit Nintendo Linked account?

    I have been trying to battle this problem since the May update dropped for the Nintendo Switch Online emulators.
    In my troubleshooting this particular issue I have tried the following and nothing makes a difference in resolving this issue of a blank screen.

    - Upgraded and downgraded my firmware from 10.0.0.2 to 9.0.2
    - Removed the linked account from Kefir and re-added it. I also tried using locksmith or whatever it is called as it kinda does the same job.
    - I have tried installing the nsp files and the xci files, both sets of files produce the same problem. Blank screen for games.
    - I have tried older version of Atmosphere
    - I have tried the previous version of Kefir as well as the newest

    My sigpatches are installed and working for every other game

    The Family Computer and Super Famicom nsp files work fine but everything is Japanese so it makes it difficult to play the games.
    I have not tried completely wiping my switch but I have wiped the SD card several times upgrading and downgrading software. Not even
    sure wiping my switch would resolve this and it's just with this one update. Every other update has worked fine up to this point for the emulators. All of my installed games work as well it's just these two emulators (NES/SNES).
     
  4. camcorderjihad

    Newcomer

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I am having the exact same error, but not only are there no games once you click on the one player option i think the buttons stop working and i have to hit home and close the program.
     
  5. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    271
    Country:
    United Kingdom
    Seems to be an issue with either firmware 10.0.2 and 10.0.3 and the latest update...
     
  6. BANANA_SLAMMER

    Newcomer

    Joined:
    Apr 2, 2020
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    If you want to run ROMs then wont a fanmade emulator do a better job? Less input lag, more filters and so on. An official looking interface isn't worth the cost in performance.
     
  7. godreborn

    godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    9,520
    Country:
    United States
    works fine here, but I'm legit:

    20200604_021127_HDR.jpg 20200604_021156_HDR.jpg

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    here are the new games on latest firmware 10.0.3:

    20200604_022120_HDR.jpg 20200604_022229_HDR.jpg
     
  8. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    271
    Country:
    United Kingdom
    I think the issue is with CFW AMS12 it should always work if your legit.
     
  9. camcorderjihad

    Newcomer

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    It must be AMS12 because i am on firmware 10.0.0
     
  10. qzack

    qzack Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 3, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    In my testing on this issue I have downgraded AMS and it had no effect on this problem.
    The only way to fix this (it seems) is to go legit with a real linked nintendo account instead of using a homebrew tool.

    The thing that doesn't make sense to me is all of my other games that require a nintendo account work fine.
    Is there a way we can report this (bug) to the Kefir devs?
     
  11. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    271
    Country:
    United Kingdom
    maybe their site https://github.com/rashevskyv/switch/releases
     
  12. qzack

    qzack Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 3, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I submitted a request out on Github for the issue.
     
    0-volt likes this.
  13. Tere Valentin

    Tere Valentin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2015
    Messages:
    907
    Country:
    United States
    SX user here. Im also having this issue.
    My current SX OS is 2.9.5
    Console fw is at 10.0.2
     
  14. camcorderjihad

    Newcomer

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Im on FW 10.0.1 AMS 12 and i used Linkuser not Kefir to link my account. Is the common thread among us that we used kefir/linkuser?
     
  15. qzack

    qzack Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 3, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Yes. At least I did my Nintendo Account Link this way.
    Is there another way to do it using a home brew app that I'm not aware of? For Linking an Account?

    I tried both and they produced the same result in the end.

    If you want to fix your NES/SNES Online Emulators and load the previous update (which works for now) follow this thread
    https://gbatemp.net/threads/cave-da...nes-switch-online-game-catalog.551466/page-16
     
Draft saved Draft deleted