NSMB, Black Screen.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DragonMeister39, Nov 22, 2009.

Nov 22, 2009

NSMB, Black Screen. by DragonMeister39 at 7:21 AM (1,775 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. DragonMeister39
    OP

    Newcomer DragonMeister39 Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Here are my stats:

    Wii 3.2U
    IOS rev 14 IOS53-v5406
    cIOSCORP 3.5 (this flipped my hbc)
    New Super Mario Bros. Wii NTSC Patched iso
    Fully updated Usb Loader GX

    Do I need to install cIOS 15 or something?
     
  2. sirhiro

    Newcomer sirhiro Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    20
    Location:
    UsA
    Country:
    United States
    Use PimpMyWii to update all your IOS's and tell you what IOS's are missing. Black screen typically means your missing one. It fixed my problem, I was missing 3.. hah..
     
  3. DragonMeister39
    OP

    Newcomer DragonMeister39 Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    It keeps getting errors with network installation with the first few IOSES
     
  4. DragonMeister39
    OP

    Newcomer DragonMeister39 Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Wow... doing a network installation resulted in errors, nothing could update for some reason. Also, whats BC? Backwards Compatible?
     
  5. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    pimp stuff fails...then try dop-ios mod. install all latest ios.

    edit: btw, i forgot that you don't have a modchip. install cios249rev15 and use in combination with uLoader 3.1.
     
  6. DragonMeister39
    OP

    Newcomer DragonMeister39 Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    I bricked my wii all because of pimp my wii [​IMG] , but I luckily recovered it with bootmii (preloader hbc option wasn't working). I updated my wii to (ios60patched)4.1U but not the Nintendy way, hopefully that helps out my situation. Oh and I reinstalled preloader.
     
  7. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    that's why next time use dop-ios mod.
     
  8. DragonMeister39
    OP

    Newcomer DragonMeister39 Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    This time I'm going to do it manually, pmw wanted me to install a pure IOS34. But, thats already being used by hackmii installer, bootmii, hbc. Doesn't sound like a good idea though. What do you think?
     

Share This Page