Hacking NSMB, Black Screen.

DragonMeister39

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 16, 2009
Messages
18
Trophies
0
XP
84
Country
United States
Here are my stats:

Wii 3.2U
IOS rev 14 IOS53-v5406
cIOSCORP 3.5 (this flipped my hbc)
New Super Mario Bros. Wii NTSC Patched iso
Fully updated Usb Loader GX

Do I need to install cIOS 15 or something?
 

sirhiro

Member
Newcomer
Joined
Jul 28, 2008
Messages
21
Trophies
0
Age
32
Location
UsA
Website
Visit site
XP
236
Country
United States
Use PimpMyWii to update all your IOS's and tell you what IOS's are missing. Black screen typically means your missing one. It fixed my problem, I was missing 3.. hah..
 

razorback78

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 3, 2009
Messages
1,183
Trophies
0
Website
Visit site
XP
135
Country
DragonMeister39 said:
Wow... doing a network installation resulted in errors, nothing could update for some reason. Also, whats BC? Backwards Compatible?
pimp stuff fails...then try dop-ios mod. install all latest ios.

edit: btw, i forgot that you don't have a modchip. install cios249rev15 and use in combination with uLoader 3.1.
 

DragonMeister39

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 16, 2009
Messages
18
Trophies
0
XP
84
Country
United States
I bricked my wii all because of pimp my wii
mad.gif
, but I luckily recovered it with bootmii (preloader hbc option wasn't working). I updated my wii to (ios60patched)4.1U but not the Nintendy way, hopefully that helps out my situation. Oh and I reinstalled preloader.
 

razorback78

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 3, 2009
Messages
1,183
Trophies
0
Website
Visit site
XP
135
Country
DragonMeister39 said:
I bricked my wii all because of pimp my wii
mad.gif
, but I luckily recovered it with bootmii (preloader hbc option wasn't working). I updated my wii to (ios60patched)4.1U but not the Nintendy way, hopefully that helps out my situation. Oh and I reinstalled preloader.
that's why next time use dop-ios mod.
 

DragonMeister39

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 16, 2009
Messages
18
Trophies
0
XP
84
Country
United States
This time I'm going to do it manually, pmw wanted me to install a pure IOS34. But, thats already being used by hackmii installer, bootmii, hbc. Doesn't sound like a good idea though. What do you think?
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Well the storm isn't hitting me so that's nice lol