Not waking up from sleep mode?

Discussion in 'Switch - Exploits, Custom Firmwares & Soft Mods' started by TheSchebbi, Oct 21, 2018.

  1. TheSchebbi
    OP

    TheSchebbi Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 25, 2018
    Germany
    Hey peeps, I've got an issue with the sleep mode of the switch.
    I've updated my files to v10 and today my switch won't turn on from sleep mode anymore.
    I know there was an issue months ago but it got fixed. Sometimes my switch will turn on from sleep mode and sometimes it will not (I'll need to shut it down by pressing the power button for 15 seconds)
    Any ideas why, everything works except this sleep mode glitch?
     
  2. TheSchebbi
    OP

    TheSchebbi Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 25, 2018
    Germany
    I think I figured it out..
    I've replaced the .ini file of hekate and now the sleep mode works again. But why? Those 2 files were exactly the same, the only difference that I've noticed is, that the one file that did'nt work was organized in lines and the one that works is just one line straight. Maybe theres a problem with regonizing this I don't know.
     
  3. demsondjoo

    demsondjoo Member

    Newcomer
    2
    Jan 8, 2016
    i have this problem too. which file did u use to replace the hekate.ini
     
  4. TheSchebbi
    OP

    TheSchebbi Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 25, 2018
    Germany
    I just took the normal one of SDFILES again, but this didn't really fix it.. I have the same problem again. When I start my switch, it will work for the first 10 seconds but then It breaks again and the console wont wake up. I don't know ... maybe its the sysmodules I'm using. I'll try that.
     
Loading...