No savemiifrii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dudenator, Aug 9, 2009.

Aug 9, 2009

No savemiifrii by dudenator at 2:36 AM (1,466 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. dudenator
    OP

    Member dudenator King of the Carts

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Location:
    Alberta
    Country:
    Canada
    I have a low level brick wii that can't get into savemiifrii so I was wondering if I can auto boot a disc with a modchip but without savemii.
     
  2. KaiWren

    Newcomer KaiWren Advanced Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    Are you using a 3rd party GC controller? Or an official nintendo one?
     
  3. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    No you shouldn't be able to autoboot a disc well depends how did you get the low level brick delete an ios or what?
     
  4. dudenator
    OP

    Member dudenator King of the Carts

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Location:
    Alberta
    Country:
    Canada
    i got it from an update of wii sports resort that i bought and its from my region
     
  5. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    You are sure u use the right port and timing(try it some times)?

    Also please answer to the question from KaiWren. It's recommend to use a original controller, also EASUS work for me but other models sometimes didn't work.
     
  6. dudenator
    OP

    Member dudenator King of the Carts

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Location:
    Alberta
    Country:
    Canada
    I have been using an official controller by the way. And i tried about 10,000 times.
     
  7. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    With a first party controller, you cant hold down all directions at once unless you dissasemble the controller. You are doing that right>
     
  8. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,485
    Country:
    United States
    Have you been on 4.0 or 4.1 then downgraded sometime in the past, cause if you did, and then upgrading with wii sports could mean your running on a Stubed IOS50 with a 3.4 firmware which would equal a Brick, this kind of brick you can't recovery from unless you had previously had bootmii installed to boot2 , other than that you would have to sent it to nintendo, if this is not the case, then move on from this post
     
  9. KaiWren

    Newcomer KaiWren Advanced Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    I had a similar brick, and the only thing i was able to do was send it in. luckily my wii was under warranty, and i apparently screwed the pooch so bad that nintendo sent me a refurb. my brick came from downgrading to 3.2 from 4.0, and the disc trying to update to 3.4.
     
  10. dudenator
    OP

    Member dudenator King of the Carts

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Location:
    Alberta
    Country:
    Canada
    Yeah sad times. Oh well to nintendo it goes. I'm really looking forward to that $100 dollars I am gonna have to pay.
     
  11. KaiWren

    Newcomer KaiWren Advanced Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    is your wii out of warranty? i've heard tell of them covering it under warranty even if it's out, so *fingers crossed*
     

Share This Page