nnu patcher with smash dlc

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by xxmasal22xx, Dec 1, 2015.

  1. xxmasal22xx
    OP

    xxmasal22xx GBAtemp Regular

    Member
    161
    20
    Feb 13, 2015
    United States
    hey there everyone. i have my wii u spoofed to 5.5.0 with wup installer and am trying to download the shash dlc i previously bought using nnu patcher. for some reason it stays on pending and time left stays on estimating forever under download management. i figured maybe a reboot of the console would help, but it hasnt unfortunately. is there any solution to this?
     
  2. Xinaman

    Xinaman GBAtemp Regular

    Member
    251
    94
    Sep 21, 2015
    Brazil
    Check your update blocking methods. Perhaps its blocking download from nintendo eshop servers.
     
  3. pedro702

    pedro702 GBAtemp Guru

    Member
    6,048
    1,882
    Mar 3, 2014
    Portugal
    if your using tubehax do this, first cancell all your downloads that are pending, do kernel and nnu patcher again, go to e shop, download one file at a time.only put another to download once one has finished on the download manager.
     
    Ailuros27 and xxmasal22xx like this.
  4. xxmasal22xx
    OP

    xxmasal22xx GBAtemp Regular

    Member
    161
    20
    Feb 13, 2015
    United States
    thanks guys i got it now :)
     
  5. Ailuros27

    Ailuros27 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    696
    111
    Apr 7, 2015
    United States
    That's fine and all, but how can you download anything if you can't get rid of the freakin' red X in Download Management?
     
  6. pedro702

    pedro702 GBAtemp Guru

    Member
    6,048
    1,882
    Mar 3, 2014
    Portugal
    lol the X is for system updates that tubehax downloads, everything on e shop is acessable.
     
  7. Ailuros27

    Ailuros27 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    696
    111
    Apr 7, 2015
    United States
    I know that. But all my downloads stay incomplete with the option either to "delete" or "download first" as long as that X is there. The only times I've been able to download anything is when it's gone, because a system update has priority in the download queue. I know it's not an actual update, but the fact remains that getting in the eShop is useless if my queued downloads won't start. I've been in the eShop and bought Cloud and Midgar but can't download them.
     
  8. pedro702

    pedro702 GBAtemp Guru

    Member
    6,048
    1,882
    Mar 3, 2014
    Portugal
    do this trick once you got all your downloads there, do a hard shutdown on the wiiu by either pressing the button for like 5 seconds or pulling the plug then turn on the wiiu and it should download them now since after a hard shutdown it takes awhile for system update to be requested.
     
    Ailuros27 likes this.
  9. Ailuros27

    Ailuros27 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    696
    111
    Apr 7, 2015
    United States
    Ah. Thanks! That explains why I was able to download Fatal Frame before. I was trying to see if the Update Remover would have any effect on the red X when the kernel exploit failed and froze up, so I had to hard reset. Afterward, the X was gone and Fatal Frame was downloading. I just tried your suggestion and it worked! Again, thanks, and sorry if I was a pain.
     
  10. pedro702

    pedro702 GBAtemp Guru

    Member
    6,048
    1,882
    Mar 3, 2014
    Portugal
    no problem its a comon issue we need this typed somwhere i guess on the OP.
     
  11. Xinaman

    Xinaman GBAtemp Regular

    Member
    251
    94
    Sep 21, 2015
    Brazil
    I can't access eShop with tubehax dns...
     
  12. A Generic User

    A Generic User Advanced Member

    Newcomer
    73
    14
    Aug 24, 2015
    United States
    On a related note, is there supposed to be a problem with the update using wupinstaller? Everytime I try to install the update I get an error. I downloaded the DLC just fine.

    Edit: Clarification. I initially got a "0x0000000" error, now I get a "0xFFFCFFF9" error or something like that.
     
    Last edited by A Generic User, Dec 16, 2015
  13. pedro702

    pedro702 GBAtemp Guru

    Member
    6,048
    1,882
    Mar 3, 2014
    Portugal
    yes you can if you use kernel and then nnu patcher, if you cant acess e shop is becuase you arent spoofed to 5.5.0 or you have other blocks set.
     
  14. Xinaman

    Xinaman GBAtemp Regular

    Member
    251
    94
    Sep 21, 2015
    Brazil
    I'm on real 5.5.0.
     
  15. pedro702

    pedro702 GBAtemp Guru

    Member
    6,048
    1,882
    Mar 3, 2014
    Portugal
    then if you are on real 5.5.0 and cat acess e shop you have something blocked besides tubehax.
     
  16. EclipseSin

    EclipseSin FullMental Trollemist

    Member
    1,813
    1,287
    Apr 1, 2015
    United States
    Vegeta's Hyrule
    Never seen either. Are you saying the error happens when you launch the game or when returning to home menu for the install to start?

    You need to wait 30min to an hour (or longer if your SD is slow) for the update to install correctly
     
  17. A Generic User

    A Generic User Advanced Member

    Newcomer
    73
    14
    Aug 24, 2015
    United States
    After I exit the Home Menu the second time. And now I'm getting 0x0000000 after coming back hours later from school.
     
  18. pedro702

    pedro702 GBAtemp Guru

    Member
    6,048
    1,882
    Mar 3, 2014
    Portugal
    you aure you are on 5.3.2?
     
  19. A Generic User

    A Generic User Advanced Member

    Newcomer
    73
    14
    Aug 24, 2015
    United States
    Yes, I've been on it since 5.3.2 came out, I use all the other homebrew tools just fine on the console. I spoofed it when the wupinstaller was released, never had any major issues.
     
    Last edited by A Generic User, Dec 17, 2015
  20. EclipseSin

    EclipseSin FullMental Trollemist

    Member
    1,813
    1,287
    Apr 1, 2015
    United States
    Vegeta's Hyrule
    If that is true, you may want to start over with browser because I've never seen the error and it's not something I see in the source, at least the parts I understand (the c mostly). I tried looking at it, none of the print functions do that, so it sounds like the console bitching to me.

    Are you using the right kernel exploit? I really dont know bud. We should probably move over to wup installer thread. please post there and @EclipseSin. Dont know if I can help but should keep the info in the right place.