NFS Undercover not working?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by SWORD21, Nov 29, 2008.

Nov 29, 2008

NFS Undercover not working? by SWORD21 at 11:23 PM (1,325 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. SWORD21
    OP

    Member SWORD21 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    257
    Country:
    United States
    I have the skip update check installed on my wii and when I press start in the disc channel it goes to a black screen and stays there. There's also a #002 error when I try to play it on the backup channel. Is there some way to get it working?
     
  2. digitydogs

    Member digitydogs 404 Error: Member Not Found

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,352
    Location:
    Md,US
    Country:
    United States
    do a search for error 002.... hint you need ios 55
     
  3. SWORD21
    OP

    Member SWORD21 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    257
    Country:
    United States
    I don't have a modchip.
     
  4. digitydogs

    Member digitydogs 404 Error: Member Not Found

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,352
    Location:
    Md,US
    Country:
    United States
    if you read the 002 error thread you'd know that ATM you can't play it via softmod. youll have to wait until the next cios revision to update the dip handling
     
  5. SWORD21
    OP

    Member SWORD21 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    257
    Country:
    United States
    Yeah, it sucks. They better hurry up and get a new cios update.
     
  6. berlinka

    Member berlinka You have sustained a lethal injury.

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    3,147
    Location:
    Harderwijk, Netherlands
    Country:
    Netherlands
    This has been one of the most talked topics of recent weeks. I can't believe you didn't try a search first.
     
  7. gd6noob

    Newcomer gd6noob Advanced Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    Canada
    why dont you hurry up and make one for us?

    plz dont be so demanding!
     
  8. SWORD21
    OP

    Member SWORD21 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    257
    Country:
    United States
    I'm sorry but, I rented NFS Undercover twice. At first, I thought there was no update, then I found out about Starfall, then I rented it again and find out I still can't play it!! [​IMG]
     
  9. Sstew

    Member Sstew GBAtemp's Grim Reaper.

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,463
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    You should have searched first, would have helped you and save money, but I believe you need a new cIOS or a modchip.
     
  10. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    Since you were trying to play an original, what you needed to do was install IOS55.
     
  11. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    It works with Softchip if you patch it with an IOS.

     
  12. vettacossx

    Member vettacossx Wii Theme Team Founder

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    1,329
    Location:
    Right Behind You! Uh Oh!
    Country:
    Ireland
    what app did you use to patch the ios on the disc? wizzle shizzle or WiU1.1 or just IOS patcher like we have to for mk:Armageddon ??

    also can we install ios55.wad without it messing up ios249 in gamma? or is it best to just be patient for the next dip module update?

    thanks for teh info bro!
     

Share This Page