New HDD, can't activate my content.

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by MarcusRaven, Feb 26, 2011.

Feb 26, 2011
  1. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    I just swapped my PS3 Slim's 120 Gb HDD for a 500 Gb one. I got my backup transferred on there just fine, but now most of my content won't work anymore. It tells me to activate the console. (Most of this stuff was purchased or downloaded under PLUS.) Now, for reference, I'm using 3.55 kmeaw and F*ckPSN 0.5. I went to account management and it said I was already activated. I deactivated thinking I could reactivate. Instead I get error 80029519. Any idea how I can fix this?
     
  2. JohnnyCheeks

    Member JohnnyCheeks GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    162
    Location:
    Portland, Oregon
    Country:
    United States
    I had this problem as well after swapping my HDD. The simplest fix is to delete the user profile/account and create a new one again with the same PSN credentials and reactivate under account settings. This does mean you'll delete your saves so I'd suggest you back them up first.
     
  3. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    Okay, so even though I'm on kmeaw and F*ckPSN, this will work? Or is it one of those "its worth a shot" kind of things. I'll just delete saves, right?

    EDIT: Did that, and it worked just fine. As far as I currently know, my PS3 is back in full working order. [​IMG] Thanks for the help. If anything come up, I'll follow up.

    EDIT2: Having to systematically redownload all of my DLC (Folklore...everything >.< There's plenty others, but that's the most) Even though this is working just fine, being online for this long makes me a bit paranoid. I'm expecting an e-mail tomorrow. Lol?
     
  4. JohnnyCheeks

    Member JohnnyCheeks GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    162
    Location:
    Portland, Oregon
    Country:
    United States
    Just don't raise any red flags. Such as running Multiman or whatever loader you prefer while online. Or running ANY homebrew online for that matter. Best way to go around it is to mount your game first, wipe your history (I recommend PSNinja or the Wipe History app) THEN log into PSN and play your game.

    It's not guaranteed to keep you safe, but it's better than being an oblivious idiot running unauthorized apps while signed into PSN, then later wondering why he's banned.
     

Share This Page