Netflix

Discussion in 'Wii - Hacking' started by EnigmaXtreme, Feb 3, 2013.

Feb 3, 2013

Netflix by EnigmaXtreme at 5:53 AM (3,425 Views / 0 Likes) 19 replies

  1. EnigmaXtreme
    OP

    Member EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,340
    Location:
    Tasmania, Australia
    Country:
    Australia
    I want to get Netflix but it seems to be missing from the NUSD and the WAD i did find is telling me to update
     
  2. izzydeank

    Banned izzydeank Banned

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    You can just download netflix from the shop channel. It won't mess anything up. If shop channel tells you to update, then your need to update the shop channel first. You can use wii mod or find the newest shop channel wad to update it.
     
  3. EnigmaXtreme
    OP

    Member EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,340
    Location:
    Tasmania, Australia
    Country:
    Australia
    I'm from Australia
     
  4. izzydeank

    Banned izzydeank Banned

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    Ohh ok. Then I'm not sure. Don't you need a U.S. account to even get Netflix to work? You could also try updating the ios's that netflix uses. Then maybe that wad that you have won't keep telling you to update.
     
  5. EnigmaXtreme
    OP

    Member EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,340
    Location:
    Tasmania, Australia
    Country:
    Australia
    A friend in Canada has given me her account, what IOS does Netflix use?
     
  6. izzydeank

    Banned izzydeank Banned

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    I'm not really sure. I'd update update all of them, but I'm not really sure if that will fix your problem or not. If you have a Australian wii then you might have to convert it to candian/us wii first. And I don't think its really worth doing. Sorry, maybe someone else could help you better.
     
  7. KazoWAR

    Member KazoWAR GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    1,749
    Location:
    Winter Haven
    Country:
    United States
    IIRC Netflix blocks non US IPs
     
  8. EnigmaXtreme
    OP

    Member EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,340
    Location:
    Tasmania, Australia
    Country:
    Australia
    I got Unblock-US running
     
  9. EnigmaXtreme
    OP

    Member EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,340
    Location:
    Tasmania, Australia
    Country:
    Australia
    So how do I get Netflix to stop popping up with this Upgrade box when I try and use the channel!
     
  10. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    You must have an old version of the Netflix Channel.
     
  11. EnigmaXtreme
    OP

    Member EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,340
    Location:
    Tasmania, Australia
    Country:
    Australia
    Thats obvious, but I can't find anyway to update it? It isn't in NUSD for some reason and I don't know what IOS to update
     
  12. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    You don't update the IOS, it's the channel itself that needs to be updated. It can only be updated by through the Shop Channel.
     
  13. bl0tch

    Newcomer bl0tch Newbie

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    i believe its a region thing. like some countries dont offer the netflix update so it'll show that an update is available ut not show a new update is available in the shop channel. i suppose if you used an american ip it would.
     
  14. kyle007

    Member kyle007 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    387
    Country:
    United States
    Idk if it's different outside of North America, but just changing your shop region should work. Though you'll need to uninstall netflix using the wad you used to install it, or it won't update (has to do with tickets iirc) I got the hulu channel, just by changing my region to US (it appeared in the shop) I'm in Canada, so simply changing your region should give you out of region channels in the shop.
     
  15. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    I've tried and I've never been able to install Netflix as a wad.
     
  16. mauifrog

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    You need to extract the current netflix channel from a wii that has it. Unpack the wad, patch the the console id out of the ticket. Then repack the wad and install.
    I don't know, but possibly you could patch the version number of your current netflix wad. Use showmiiwads and elevate the version #. Possibly that would fool the netflix update.
     
  17. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Well if that were the case, shouldn't I be able to dump it from my Wii and reinstall it on the same Wii?

    I did it through SNEEK and with FS Toolbox, and it didn't help.
     
  18. mauifrog

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    I have installed the my own packed netflix wad on all three of my wii's without issue. Same with hulu, amazon, wii transfer tool, and all wiiware/vc titles. It works fine.
     
    JoostinOnline and scooby74029 like this.
  19. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Cool. What did you use to dump them?
     
  20. mauifrog

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    Most likely I used wiimod or extracted with showmiiwads.
     

Share This Page