Need Help with LoadMii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Nobunaga, Nov 4, 2010.

Nov 4, 2010

Need Help with LoadMii by Nobunaga at 12:32 PM (1,377 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    Well i Sucessfully burned a resque auto Loadmii disc
    what files should i have to unbrick my wii
    Thank you!
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    It'll only be useful if your System Menu can be booted into the recovery menu, you have a mod chip, and your system menu IOS is Trucha-signed. Is all that present?
     
  3. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    my WII is modded i booted the disc but i need the files :/
     
  4. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    You need a copy of WAD Manager 1.7, and wads of System Menu 4.1 (for your region: Europe=4.1E, US=4.1U, Japan=4.1J) and cIOS60 (from the DARKCORP package). Put them on your SD card, run WAD manager, and install cIOS60 and system menu 4.1 in that order.
     
  5. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    thank you i will try now [​IMG]
     
  6. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    umm my Wii is 3.2 are you sure about cIOS60 cause these cIOS are for 4.0 wii
     
  7. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    I'm having you update to 4.1.
     
  8. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    oh it s ok
    ummm when i use wad manager 1.7 it freezes :/ and when i am going to turn off my wii an error comes up :/
     
  9. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    What IOS are you selecting?
     
  10. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    i am not selecting IOS it just freezes when i boot it :/
     
  11. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Run DOP-Mii, and run a syscheck, then post it here.
     
  12. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    a black screen with numbers comes up [​IMG] with every app i choose
     
  13. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    Region: PAL
    The system menu v290 is running under IOS36 (rev 1042)
    Hollywood v0x11
    Console ID: 68874203
    Boot2 v4
    Found 100 titles
    Found 28 IOS on this console
    Found 8 IOS Stubs on this console

    I got this with sys check
     
  14. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Post the rest of it.
     

Share This Page