Need HELP!!! firmware reinstaler

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by SKGleba, May 18, 2017.

  1. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    Hi i wanted to install enso but it said that os0 was modified so i need to reinstall 3.6 fw.
    When i tried fw reinstaller :
    After file extract it said (in settings) that "this software cannot be used with this system"
    @yifan_lu / silicaandpina help!
    EDIT: Removed custom files from os0 and vs0 , changed spoofed version to 3.53 , started fwreinstaller , installed enso , testing.
    POST HERE if someone bricks his vita
     
    Last edited by SKGleba, May 18, 2017
  2. Bigkuhuna24

    Bigkuhuna24 Member

    Newcomer
    GBAtemp Patron
    Bigkuhuna24 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    39
    11
    Apr 17, 2017
    United States
    Lol crazy.. I had worse
     
  3. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    What happened?
     
  4. Bigkuhuna24

    Bigkuhuna24 Member

    Newcomer
    GBAtemp Patron
    Bigkuhuna24 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    39
    11
    Apr 17, 2017
    United States
    Was attempting a step and soft bricked
     
  5. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    I also but when it was "required"
    (Now everything works fine - just installed Killzone)
     
    Last edited by SKGleba, May 18, 2017
  6. Bigkuhuna24

    Bigkuhuna24 Member

    Newcomer
    GBAtemp Patron
    Bigkuhuna24 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    39
    11
    Apr 17, 2017
    United States
    Was doing optional step but all is good now

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    You complete it al?
     
    SKGleba likes this.
  7. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    Yup
     
  8. Bigkuhuna24

    Bigkuhuna24 Member

    Newcomer
    GBAtemp Patron
    Bigkuhuna24 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    39
    11
    Apr 17, 2017
    United States
    Congrats! Did you have to take your vita apart?
     
  9. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    No
    But my friend's psTV had problem and got bricked.
    Now only hope in @HmodMan (Trying to meet him in real)
     
    Last edited by SKGleba, May 18, 2017
  10. Bigkuhuna24

    Bigkuhuna24 Member

    Newcomer
    GBAtemp Patron
    Bigkuhuna24 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    39
    11
    Apr 17, 2017
    United States
    I did. Sucked but I was able to recover
     
  11. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    Just holded power button for )longtime( and it switched auto to recovery.
    Btw. What did you deleted from psp2config?
     
  12. Bigkuhuna24

    Bigkuhuna24 Member

    Newcomer
    GBAtemp Patron
    Bigkuhuna24 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    39
    11
    Apr 17, 2017
    United States
    Ya mine did not..
     
  13. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    :-( wonder why
     
  14. Bigkuhuna24

    Bigkuhuna24 Member

    Newcomer
    GBAtemp Patron
    Bigkuhuna24 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    39
    11
    Apr 17, 2017
    United States
    I don't know i thought it was bricked but tried that and it worked
     
  15. SKGleba
    OP

    SKGleba O ja pierdole!

    Member
    236
    98
    Nov 11, 2016
    Poland
    Warsaw
    But what logo was showing up?