Need assistance please!!!

Discussion in 'R4 DS' started by nizette07, Aug 12, 2010.

Aug 12, 2010

Need assistance please!!! by nizette07 at 7:24 AM (940 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. nizette07
    OP

    Newcomer nizette07 Newbie

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Hi to all GBATEMP.NET USERS!

    I don't know where to post this question and ended up here, hoping that I'll get a concrete answer.

    I'll be straight, the save file in KH 358/2 days played in R4DS always goes back to day 11!

    is there any fix for this????

    Thanks in advance!!!
     
  2. haflore

    Member haflore aeternaliter fluxa

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,213
    Country:
    United States
    Hello, welcome to GBAtemp.net!!
    I hope you enjoy your time with us.

    The List! v1.3
    Last updated: Wednesday, July 7, 2010
     
  3. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Welcome, and I have no idea. Try another save?
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    Anti Piracy Fix (i doubt it is but no harm just to reconfirm on this)
    -patch your game
    -update your firmware
    -old r4 switch to wood
    -hex edit

    If you still encounter a freeze on Day 11
    -find a new rom from another source
    -format your sd card

    if freeze is still persistant
    -get a new flash cart or buy the game
     
  5. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Try R4 Wood, it should work just fine on it.
    And this should be in the R4 section
     
  6. nizette07
    OP

    Newcomer nizette07 Newbie

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    HI TO ALL WHO RESPONDED!!!

    thank you for giving me suggestions, I'll try to work on those once I got home.

    by the way, can you please provide me a link that will give steps on how I can install Wood on R4 SDHC??? It was only then that I realized I'm using a clone r4ds and was from r4top.com

    Thank in advance for the assistance!

    THANKS GBATEMP!
     
  7. nizette07
    OP

    Newcomer nizette07 Newbie

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Will that work even on a "not so real" clone?
     
  8. princeEyeless

    Member princeEyeless GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    142
    Location:
    *******
    Country:
    United States
    if your r4 is a clone you must use the YSmenu firmware..
     

Share This Page