NDS Web Browser on I touch ds

Discussion in 'M3 Adapter' started by HYPERMETAL, Oct 13, 2008.

Oct 13, 2008
  1. HYPERMETAL
    OP

    Newcomer HYPERMETAL Advanced Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    91
    Location:
    Buckley, WA
    Country:
    United States
    I can't seem to get it to work, theres a patch for it on http://www.simplepluseasy.com/ and i patched it but it still says i need the expansion RAM. I looked the patch tool on google and it says its for the M3(/G6?). is there a different patch for the I touch ds, or is that patch for i touch ds too? if it is, why isn't it working?
     
  2. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Do you have a slot 2 cart?
     
  3. HYPERMETAL
    OP

    Newcomer HYPERMETAL Advanced Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    91
    Location:
    Buckley, WA
    Country:
    United States
    ...no, i don't....that means i need one right?...
     
  4. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Yep, the browser only works with expansion RAM in slot 2. I use the EZ 3-in-1 but you can get the eWin expansion pack as well.
     
  5. HYPERMETAL
    OP

    Newcomer HYPERMETAL Advanced Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    91
    Location:
    Buckley, WA
    Country:
    United States
    dangit!.....well thanks anyway...
     

Share This Page