'.nds.sav' to '.sav'

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Blake1710, Mar 8, 2009.

Mar 8, 2009

'.nds.sav' to '.sav' by Blake1710 at 6:39 AM (3,759 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Blake1710
    OP

    Member Blake1710 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    185
    Location:
    New South Wales, Australia
    Country:
    Australia
    Hey, just wondering if it would be at all useful to have '.sav' files rather than '.nds.sav' files, and if so, is there some kind of converter.

    on an acekard btw
     
  2. Purses

    Member Purses GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Messages:
    109
    Country:
    United States
    Don't see why it would matter at all.

    You should be able to rename them all pretty easily by hand or by using the command prompt inside your save files directory with the command CODErename *.nds.sav *.sav
     
  3. Edragon

    Member Edragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    210
    Country:
    Australia
    or you can always google: 'nds save converter'
     
  4. Blake1710
    OP

    Member Blake1710 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    185
    Location:
    New South Wales, Australia
    Country:
    Australia
    i thought it might solve a problem i was having with a pkmn ranger missioninjecter, but it didn't

    also, edragon, i wasn't just looking for one, i was also wondering if it was worth it.
     
  5. Purses

    Member Purses GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Messages:
    109
    Country:
    United States
    There is no advantage, it's the same file just renamed. It is structured exactly the same.
     
  6. killakev

    Newcomer killakev Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United States
  7. Edragon

    Member Edragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    210
    Country:
    Australia
    oh.. my bad. well, i think it worth it cos you can move the .sav file in from Acekard to R4 and vice versa straight away without have to go through any covertion. (not sure if any other flash card use the .sav file)
     
  8. Purses

    Member Purses GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Messages:
    109
    Country:
    United States
    Almost all cards use .sav as default.
     

Share This Page