1. The_Lost_Sabre

    OP The_Lost_Sabre Naberius the Nauseous
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    212
    Country:
    Canada
    Several month ago when I soft-mod my Wii, I could play gamecube games just fine. Recently however, all I was getting was black screen with sound at the background. Can anybody help? I think it could attributed to when I downloaded IOS53 (since I wanted to play Major's Mask).
     
  2. WiiBlaster

    WiiBlaster GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    try changing your video mode settings, in wii settings or if you have starfall or preloader installed try removing any GC Region free hacks
     
  3. The_Lost_Sabre

    OP The_Lost_Sabre Naberius the Nauseous
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    212
    Country:
    Canada
    I'm going to try preloader but what the password to access preloader?
     
  4. Dodi

    Dodi GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    You should only need the password if you're installing it.
    There isnt a password to access it if you already have it installed.

    Try holding the Reset button on your Wii, then turn it on.
    This should bring up the Preloader menu (if you have it installed)
     
  5. The_Lost_Sabre

    OP The_Lost_Sabre Naberius the Nauseous
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    212
    Country:
    Canada
    Alright that did everything! Looks like I had to disable any option of enabling anything GC related. Thanks for your help guys!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - gamecube, games,