My Luma splash screen not show up.

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by wiinwinn, Feb 21, 2017.

  1. wiinwinn
    OP

    wiinwinn Member

    Newcomer
    20
    3
    Nov 21, 2016
    Thailand
    Im on A9LH + Luma3DS (Last Updated) with the FW 11.3

    So, i bought the new sd card (64 gb) and i moved all the old file from previous sd card (32 gb) to a new one with a FAT32 system.

    Everything work fine. All of the game run smoothly and i can install the cia game normally but splash screen wont show up.

    I already select splash screen to show ( choose "before" ) in Luma Setting but still nothing happened.

    Any help ?
    Thanks in advance

    Ps.
    The previous sd card show the splash screen like usual and the new one is also the same exact file run in the same N3DS.
     
  2. proflayton123

    proflayton123 Undeclared Shitposter 2.1

    Member
    5,811
    2,165
    Jan 11, 2016
    Japan
    日本
    is the splash screens in the luma folder?
     
  3. wiinwinn
    OP

    wiinwinn Member

    Newcomer
    20
    3
    Nov 21, 2016
    Thailand
    Yes. Both splash.bin and splashbottom.bin
     
  4. proflayton123

    proflayton123 Undeclared Shitposter 2.1

    Member
    5,811
    2,165
    Jan 11, 2016
    Japan
    日本
    can you take a picture of your luma config log? And are you with the latest luma
     
  5. wiinwinn
    OP

    wiinwinn Member

    Newcomer
    20
    3
    Nov 21, 2016
    Thailand
    Yes. I just update the stable version of Luma. Do you mean config.bin or the luma payload ?

    Btw thanks for your help :)
     

    Attached Files:

    Last edited by wiinwinn, Feb 21, 2017