My acekard2.

Discussion in 'Acekard' started by A Little Peon, Aug 12, 2009.

Aug 12, 2009

My acekard2. by A Little Peon at 8:25 PM (602 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. A Little Peon
    OP

    Banned A Little Peon Banned

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Hello, I have an Acekard 2 that a friend gave me.
    When I put it into the DSi and turn it on all i get is a blue screen, am I doing something wrong?
     
  2. dewback

    Member dewback GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    224
    Location:
    Michigan
    Country:
    United States
    you need a card that supports the DSi
    there is an acekard2i that supports it if you have not updated to the 1.4 yet
     
  3. A Little Peon
    OP

    Banned A Little Peon Banned

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    What?
    I can't even use this card? I have to go get a different one?
     
  4. Sharpz

    Member Sharpz GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    345
    Location:
    L.A California
    Country:
    United States
    Correct. Only DSi compatible cards will work on a DSi.
     
  5. dsjoes

    Member dsjoes GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    105
    Country:
    United Kingdom
    you need acekard 2i
     

Share This Page