My Acekard 2i bricked !!

Discussion in 'Acekard' started by Achiex, Oct 24, 2009.

Oct 24, 2009

My Acekard 2i bricked !! by Achiex at 5:14 PM (968 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Achiex
    OP

    Newcomer Achiex Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Indonesia
    It's got bricked when I update for anti - ver 1.4
    and It's hang !!
    I've already tried to borrow ndsl from my friend
    but it couldn't read it
    and I've tried to use another flashcard (r4i) and installed the same program first
    after finished, It didn't said to change the AK
    what should I do ??
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    install the multi-flasher app that acekard put out. when it runs and asks you to put in the flash kit, put in the ak2i. smiths unbricked an original ak2i (bricked for 6 or so months) using the updater. at this point i'm pretty sure its something you are doing or the msd is bad.

    -another world
     
  3. jak larnak

    Member jak larnak GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    188
    Location:
    Not so far
    Country:
    France
    The update includes 2 files, you must use the "ak2ifw_update_14_DSL" file to be able to switch the card.
    Update 1.4
     
  4. Achiex
    OP

    Newcomer Achiex Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Indonesia
    what is multi flasher app ??
    sorry for noob question....
     

Share This Page