My 16gb Kingston G2 works now

Discussion in 'Wii - Hacking' started by UKTone, Oct 28, 2009.

Oct 28, 2009

My 16gb Kingston G2 works now by UKTone at 7:30 PM (769 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. UKTone
    OP

    Member UKTone GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    175
    Location:
    Detroit mwuhahaha
    Country:
    United States
    I never tried my 16gb kingston g2 on my niece's wii before and on my wii I cant try it until maybe another week from now, my homebrew stuff (not the homebrew itself, but the usb loader and wad installer) isn't working without my fan working.

    I suggest everyone retry their usbs because I think a lot of them will be working now.
     
  2. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    Loader and cIOS rev?
     
  3. UKTone
    OP

    Member UKTone GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    175
    Location:
    Detroit mwuhahaha
    Country:
    United States
    I don't know what cios rev it's running on but I used it for usb loader gx and usb/sd loader.
     
  4. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    I think it's also worth determining if USB loading from FAT32 is more or less compatible than loading from dedicated WBFS partitions.
     
  5. sonicsleep

    Newcomer sonicsleep Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    Australia
    definitely agree with fenrirwolf above [​IMG] I want to try it on my 40gb that wouldn't work! But.. I'm using it for mindless tv crap.

    And I have this slight obsessive issue with putting unsorted files onto dvd's as dvds are permanent, so i don't want to burn all my crap to dvds.

    [​IMG] you didn't need to know that. but yeah i hope fat32 will allow it to work, I guess if I can get it to work in the homebrew channel menu then itll work for the games.
     

Share This Page