Multi Card playing

Discussion in 'R4 DS' started by Tundrastar, Jul 8, 2010.

  1. Tundrastar
    OP

    Tundrastar Member

    Newcomer
    12
    0
    Nov 28, 2009
    United States
    The multicard play does not work for me I've tried the original firmware YSmenu and woodr4
    It just doesn't connect
    DSDownload play does does anyone know how to fix this
     
  2. RupeeClock

    RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Member
    6,377
    853
    May 15, 2008
    What game are you trying to play on multi-card?
     
  3. Tundrastar
    OP

    Tundrastar Member

    Newcomer
    12
    0
    Nov 28, 2009
    United States
    Lego Battles (U)
     
  4. z.g

    z.g GBAtemp Regular

    Member
    169
    1
    Jun 21, 2007
    works fine for me. wood r4 1.10 on both ds.
     
  5. Tundrastar
    OP

    Tundrastar Member

    Newcomer
    12
    0
    Nov 28, 2009
    United States
    I'm using Woodr4 V10 and the game cartridge
     
  6. riverchen

    riverchen GBAtemp Fan

    Member
    406
    0
    Sep 27, 2009
    United States
    Eh? It should work.....try another game and see if that works....
     
  7. Tundrastar
    OP

    Tundrastar Member

    Newcomer
    12
    0
    Nov 28, 2009
    United States
    Okay just tried it with LEgo Star wars and pokemon Soulsilver
     
  8. Agent007

    Agent007 GBAtemp Regular

    Member
    170
    0
    Nov 11, 2008
    Canada
    Ontario
    And ... ? I believe it may be a hardware problem [​IMG] Could be wrong
     
  9. z.g

    z.g GBAtemp Regular

    Member
    169
    1
    Jun 21, 2007
    i think problem here. in topic title: multicard play, in 1st post — singlecard play. lego battles doesnt support singlecard play.
     
  10. Tundrastar
    OP

    Tundrastar Member

    Newcomer
    12
    0
    Nov 28, 2009
    United States
    I mean On other games such as bomberman Or Metroid Prime Hunters DSDownload Play works But Multicard Doesn,t work on anything
     
  11. riverchen

    riverchen GBAtemp Fan

    Member
    406
    0
    Sep 27, 2009
    United States
    Thats weird, Multicard usually works fine for me...... Try reinstalling wood, or getting a new rom